Door het Coronavirus is ineens alles anders geworden. Ook bij ons, waar we anders bijna iedere dag mensen over de vloer hebben, zijn ze er nu niet en dat is best stil. We missen uiteraard onze bezoekers en hun verhalen over liefde, verdriet, geluk en alle andere zaken die het leven inhoud geven. We hebben uiteraard nagedacht over hoe we verder willen gaan met ons atelier en onze passie voor sieraden en mensen. Misschien wel juist in deze tijd hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan een stukje positiviteit, geluk, troost en hoop.

 

Nog geen Workshops

Voorlopig niet op de manier zoals we dat eerder deden door samen sieraden te smeden in onze prive workshops. Ondanks dat bij een aantal beroepen het al mogelijk is om weer op bezoek te komen, hebben we bij Nubiar besloten dit eerst nog even aan te kijken. Wij voelen er ons nog niet helemaal op ons gemak bij. We bekijken het iedere maand opnieuw en zodra we er anders over denken dan zullen we dat hier melden. Voor jullie begrip onze werkplaats is niet heel groot en daarnaast helpt Carla graag de klanten.  We helpen soms bij het zagen het solderen en andere zaken en dan moet je echt dichterbij dan 1,5 meter komen. De mondkapjes, schermen en andere zaken vinden we vooralsnog niet erg fijn en bij ons atelier passen. Kortom zoals gezegd wij bekijken het van maand tot maand en zodra we ons zelf er weer prettig bij voelen zullen we het hier melden en als u vragen heeft mag u die uiteraard altijd stellen.

 

 

 

Wel Opdrachten

Wel voeren we nog steeds opdrachten uit. Het is voor ons altijd van groot belang om persoonlijk contact te hebben zodat we goed kunnen zien waar je of jullie op zoek naar zijn. In deze tijd wordt dat uiteraard wat lastiger. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om zaken op afstand te doen. Uiteraard kan het meest via de mail of via video bellen. Is het toch noodzakelijk om af te spreken dan kijken we hoe we dat met elkaar moeten organiseren.

Wat u vermoedelijk niet wist is dat wij bij vrijwel alle sieraden die wij maken ook standaard een filmpje maken van het gehele maakproces. Afhankelijk van de wensen en het soort sieraad soms ook persoonlijke foto's. Het mooie is dat je op deze manier toch het hele proces mee krijgt en er toch een beetje bij bent. We hebben hebben ruime ervaring op dit gebied en dat kan in deze tijd extra van pas komen.

U kunt het sieraad en het usb stickje met het filmpje gewoon komen ophalen, uiteraard treffen wij dan voorzieningen om dit op gepaste afstand te doen.

Wij hopen dat wij ook in deze, voor veel mensen, moeilijke tijden een bijdrage kunnen leveren door liefde, herinneringen tastbaar te maken en samen met u verhalen te vertellen in woord, sieraad en film die hoop, steun en moed geven!

 

Contact

Dus bel of mail gerust geheel vrijblijvend om van gedachten te wisselen en uw vragen te stellen en dan kijken we samen wat er wel en niet mogelijk is. klik op deze link voor de contact gegevens.

Sterkte en blijf gezond!

 

 

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331