workshop verhaal en filmbewerking

Atelier Nubiar maakt bijna altijd en film(pje) bij het sieraad dat gemaakt wordt. Afhankelijk van de wensen alleen over het maken van sieraad en vaak ook over de drager(s) van het sieraad.

Vaak vragen klanten dan hoe doen jullie dat? en kunnen wij dat ook leren? Ja dat kan net als bij de sieraden houden we ook hier van kleinschaligheid. Met maximaal 2 personen gaan we in 3 uur tijd de hoofdbeginselen leren van het maken / monteren van beeldmateriaal. Dat kan van een eenvoudige montage met alleen foto's of een combinatie van foto en film tot wat complexere films met special effects. (afhankelijk van uw voorkennis).

We maken gebruik van wat vrij in de markt beschikbaar is aan software dus op dat gebied zijn geen torenhoge investeringen noodzakelijk om vervolgens thuis aan de slag te gaan. Een belangrijke randvoorwaarde is wel dat u beschikt over een computer met i5 of i7 processor en minimaal 6GB intern geheugen en uiteraard een foto/filmcamera. De huidige DSLR en compact cameras maar ook telefoons bieden vrijwel allemaal de mogelijkheid om te filmen. Verder wordt enige basiskennis van Windows 7, 8 of 10 veronderstelt.

Wat wordt er behandeld tijdens de workshop:

- storyboard maken

- basis filmen enkele basistechnieken

- basis video of foto's monteren met windows movie maker

- basis overgangen en specialele effecten met windows movie maker

- basis teksten toevoegen met windows movie maker

- basis muziek toevoegen met windows movie maker

Na deze workshop kunt u zelf al makkelijk een filmpje in elkaar zetten. Of het nu een youtube filmpje is of een filmpje om je vriendin te verrassen met een origenele boodschap u kunt het straks zelf.

 

Met de workshop willen we een aantal zaken bereiken:

- Een gezellige avond of middag samen met u te maken

- U hier een mooie herinnering aan te laten overhouden voor u en uw partner, uw dochter, uw zoon, uw (beste) vriend(in) enzovoort

- U echt zelf de dingen te laten doen: Filmen, monteren, effecten toevoegen, opslaan

- Een mooie ervaring en de nodige kennis mee naar huis nemen.

- Omdat we bij Nubiar overal graag een verhaal van maken, maken we van de workshop ook foto's welke u later op een CD krijgt toegezonden

- U een beetje inzicht in de wereld van Film en filmbewerking.

De workshop kan in overleg worden samengesteld en is gericht op een intensieve begeleiding vandaar dat er maximaal 2 personen kunnen deelnemen. Voor Thee, Koffie en lekkernij wordt gezorgd.

We bieden een basisworkshop waar u alleen of samen een de grondbeginselen van het filmen en monteren leert. Denkt u dat u toe bent aan een volgende stap dan kunnen we in overleg kijken wat er mogelijk is. We kijken dan samen naar de mogelijkheden en uiteraard ook het budget.

Wat moet u meenemen:

- goed humeur

- instelling om iets nieuws te willen leren

- eventueel eigen filmmateriaal in (.mp4 of .mov)

- eventueel eigen foto's

Waar: In tiel, Gelderland

Prijs: Er is al een workshop vanaf 85 euro per persoon (circa 3 uur) inclusief hapje en drankje, fotoverslag en inclusief dvd van het filmpje wat tijdens de workshop is gemonteerd

Uiteraard kan er afgeweken worden/ We maken dan samen afspraken over wat we precies gaan doen en uiteraard de prijs.

Wanneer: in overleg

Aantal deelnemers: Maximaal 2

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

0344-633627