goudsmid

Hallo mijn naam is Carla Dubbink en welkom op mijn website. Na mijn opleiding aan de vakschool in Schoonhoven ben ik voor mijzelf begonnen als Goudsmid (zie ook hieronder over mijn meesterteken). ik wil graag mooie dingen maken en ik ben pas tevreden als ze ook goed zijn. Belangrijk vind ik dingen te maken waar je blij van wordt, een mooie herinnering elke keer dat je een sieraad draagt, voelt of bekijkt. Een fijn gevoel, een vlinder in je buik, bij je moeder achterop de fiets zo'n gevoel wil ik achterlaten.

Daarnaast ben ik altijd op zoek naar een evenwicht tussen prijs en kwaliteit. Een mooi sieraad hoeft niet perse heel erg duur te zijn. Een mooi sieraad wordt vooral mooi door de liefde en energie die je samen met de klant in het sieraad stopt. Het samen, nadenken, uitwerken, verassen levert meer op dan achteloos een dure diamant verwerken in een sieraad. Natuurlijk kunnen mooie materialen extra waarde toevoegen maar het kan ook vaak zonder of een andere manier waardoor er geen vermogens hoeven te worden uitgegeven.

Kijk gerust eens rond op mijn website bij de opdrachten voor wat voorbeelden of bij de andere onderdelen van mijn site. Naast het goudsmeden houd ik mij ook bezig met schilderen en het maken van objecten welke eventueel ook in opdracht kunnen worden vervaardigd.Carla Dubbink
Meesterteken
Op de website zie je op verschillende plaatsen vaak een vlinder terugkomen. Vlinders hebben voor mij een bijzondere betekenis. Hierboven is dit in mijn meesterteken opgenomen. Iedere erkende goudsmid heeft een eigen meesterteken. Al deze meestertekens zijn opgenomen in een centraal register zodat men later altijd kan zien wie wat gemaakt heeft. Het meesterteken wordt in het sieraad geslagen samen met de gehaltetekens van de waarborg hollland (zie hierover waarborg holland).

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331