Trouwarmbanden

Trouwarmbanden een alternatief voor de trouwring. Speciaal voor jullie met veel liefde gemaakt door Atelier Nubiar 

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een afspraak maken klik dan hier voor de contactgegevens of lees eerst meer over Goudsmid Carla Dubbink of kijk bij de werkwijze van atelier Nubiar of lees meer over onze filosofie.

Met enige trots kunnen wij melden dat een paar trouwringen welke wij voor een van onze klanten gemaakt hebben in het tijdschrift Bruid zijn opgenomen. Zie hieronder de foto's zelf ook een mooi en uniek paar trouwringen, trouwarmbanden of welke sieraad u ook maar wenst maak dan een afspraak om vrijblijvend te informeren.

Alternatief voor trouwringen: de trouwarmband

We hebben weer prachtige trouwarmbanden mogen maken voor mensen die iets anders willen dan trouwringen. In principe kun je van alle sieraden een sieraad maken waarmee je elkaar eeuwige trouw belooft. Je kunt hierbij denken aan een hanger, ketting, piercings, trouwarmband of zelfs een tattoo.

trouwarmbanden

Dat is het mooie van mijn werk, er komen mensen met ideeen mensen die iets willen wat bij hen zelf past en gaan voor wat hun bindt. Op die manier krijg je sieraden met een verhaal, sieraden met emotie. Precies de dingen die ik graag maak.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331