Prentenboek

Omdat ik niet goed kan stilzitten en dol ben op het bedenken van verhaaltjes, het blij maken van mensen en ook graag doe tekenen als ik 's avonds op de bank heb ik bedacht dat het leuk zou zijn om deze gewoon op mijn Ipad bij te houden. Maar al snel werd 1 tekening een heleboel tekeningen en voor ik het wist had al een verhaaltje af.  Toen dacht ik ik moet daar toch wat mee dus toen ben ik mijn eerste boekje zelf gaan uitgeven. De stekeltjes van Eva.  Maar ja ondertussen was ik al weer bezig met nieuwe verhalen en die heb ik opgestuurd naar boekscout en die gaan nu het verhaal van Bevertje Bas uitgeven.  Dus wie weet komen hier nog meer boekjes die door mij bedacht, geschreven en getekend zijn.

Veel leesplezier toegewenst van Carla Dubbink! 

Hoe leuk. geïnterviewd door Tessa Ariaans van de krant de Gelderlander, vandaag staat het in de editie van zaterdag 30-12-2023 in de katern Vallei en Rivierenland.

 

 

 

 Ter gelegenheid van de introductie van het Bevertje Bas en het hoge water hebben we een kleurwedstrijd georganiseerd. Doe mee en wie weet wordt jij de winnaar ! 

Bevertje Bas en het hoge water is vanaf vandaag te bestellen bij uitgeverij boekscout!  Maar ook bij uw lokale boekhandel, de Bruna of andere verkooppunten. (ISBN 9789464894820 / 978-94-648-9482-0)

klik op deze link of klik op de afbeelding hieronder en u komt op de site van boekscout terecht waar u dit mooie avontuur kunt bestellen. (opent in een nieuw venster)

Jawel mijn allereerste prentenboek uitgegeven door een uitgever.  Het eerste exemplaar viel op 15 december 2023 bij mij op de mat! Vanaf 29 december 2023 zal het te bestellen zijn via de webwinkel van uitgeverij Boekscout, bol.com of via uw lokale boekhandel. 

Heel spannend moet ik zeggen, meer informatie volgt binnenkort ook op deze site.  

 

De stekeltjes van Eva,  Een prentenboek over een egeltje dat graag vriendjes zou willen hebben. Wat kan ze doen om vriendjes te maken? Ze krijgt raad van een wijze uil.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331