Sieraden van bestek

Sieraden gemaakt van oud bestek. Incidenteel komt er iemand die een stukje bestek met een bijzondere herinnering heeft.  Zie hieronder hoe deze stukjes geschiedenis zijn omgevormd tot een prachtig sieraad ! 

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een afspraak maken klik dan hier voor de contactgegevens of lees eerst meer over Goudsmid Carla Dubbink of kijk bij de werkwijze van atelier Nubiar of lees meer over onze filosofie.

Na de experimenten met de vork, zijn mijn klanten enthousiast geworden en druppelen de verzoeken binnen om met oud tafelzilver aan de gang te gaan. Dit keer is het een zilveren mes geworden. Hier is de kunst het lemmet veilig uit het heft te krijgen. Het heft is hol en dat moet overblijven om er uiteindelijk een ketting doorheen te kunnen leiden aan het uiteinde zijn er pareltjes vastgemaakt. Op het afgezaagde gedeelte is het overige zilver omgesmolten en is daar een nieuw plaatje van zilver van gemaakt. 

Opnieuw een zilveren vork onder handen genomen. Van de tanden heb ik deze keer de ketting gemaakt door deze af te zagen en te voorzien van ringetjes en deze aan elkaar te maken. Het heft van de vork heb ik gespleten en heb ik een zilveren vlinder op gemaakt. Wilt u ook iets origineels met uw zilveren bestek of andere materialen doen, maak dan een afspraak en kom gerust eens langs.

Hanger gemaakt van oude zilveren vork met daarop een stuk van een servies gezet in de gesmolten tanden van de vork.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331