Ketting

Ketting

Atelier Nubiar te Tiel maakt sieraden in opdracht of samen met u in een workshop. Wij maken dus ook kettingen met hangers en bijpassende sieraden van goud en zilver.

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een afspraak maken klik dan hier voor de contactgegevens of lees eerst meer over Goudsmid Carla Dubbink of kijk bij de workshops van atelier Nubiar  of lees meer over onze filosofie.

 • Dromen borrelen op vanuit het diepste van je ziel en gedachten sommige dromen komen aan de oppervlakte andere blijven er vlak onder. Gelukkig is die ze heeft en ze wil volgen.....

 • Naast het branden van glas nu eens aan de slag geweest met het smelten van glas in de hotpod. Zie hier de eerste resultaten. Een zilveren ketting met een glazen sluiting.

 • Hanger van gekleurd lint met zilveren bloem, ster of ander voorwerp en indien gewenst gegraveerd. Sieraad voor kinderen

 • Een hanger met een naam laten maken bij Atelier Nubiar is uiteraard anders dan deze bij een van de collega's op het internet bestellen. Niet beter of slechter maar anders en of dat bij jou past dat horen we graag. Wij maken alle ontwerpen met de hand en willen graag wat anders bieden dan wat er al te koop is. Dat betekent dat wij eerst een ontwerp maken en dit met je overleggen. Als we twijfelen maken we een proefmodel. Als we het ontwerp hebben dan hebben we ook een idee van het materiaal wat we nodig hebben en ook van de prijs. Misschien heb je zelf nog goud liggen wat je wilt gebruiken of wil je de hanger met nieuw goud, zilver, messing laten maken. 

  Ook aan de verpakking hebben we gedacht. Afhankelijk van je wensen kunnen we speciaal voor jou een houten doosje maken. Dat kan van verschillende soorten hout en we kunnen dit doosje dan ook weer van een naam voorzien. Ingefreesd in het hout of op een messing plaatje. Wil je nog meer dan kunnen we van het gehele proces ook een filmpje maken al dan niet met eventueel beeldmateriaal wat je zelf aanlevert. 

  Dit verstaan wij bij Nubiar onder een persoonlijk sieraad laten maken. Iets wat wij graag en met veel liefde doen.  

 • Hanger gemaakt van oude zilveren vork met daarop een stuk van een servies gezet in de gesmolten tanden van de vork.

 • Ketting met bloem en blaadjes en armband met blaadjes. Gemaakt van 1e gehalte zilver. De blaadjes zijn stuk voor stuk met de hand uitgezaagd uit zilverplaat en vervolgens ook allemaal met de hand gegraveerd.

 • Ketting van zoetwaterparels met zielhanger.

  Ketting gemaakt van verschillende kleuren zoetwaterparels met zilveren hanger met de weg naar je ziel (gouden bolletje).  Ken jezelf en wees jezelf dat is het motto van dit sieraad. De zoetwaterparels zijn geknoopt met zilverdraad en de hanger is gemaakt uit een stuk zilver met daarop een bolletje goud.

 • Een ring gevuld met kracht en ontwikkeling geschonken door het leven van een tweeling. De krullen van de ring symboliseren de ontwikkeling, de twee gelijke delen met twee kleuren de tweeling en het geheel geeft kracht. De ring is gemaakt van zilverdraad een granaat en een gele zirkonia. In de lepel is ditzelfde motief gemaakt zodat het samen met de ring een eenheid vormt.

 • Opnieuw een zilveren vork onder handen genomen. Van de tanden heb ik deze keer de ketting gemaakt door deze af te zagen en te voorzien van ringetjes en deze aan elkaar te maken. Het heft van de vork heb ik gespleten en heb ik een zilveren vlinder op gemaakt. Wilt u ook iets origineels met uw zilveren bestek of andere materialen doen, maak dan een afspraak en kom gerust eens langs.

 • Ring en hanger met krullen. Gemaakt van 1e gehalte zilver met aquamarijn steen in de ring. In de hanger is een steen gezet dit wisselt van kleur naar blauw, donker afhankelijk licht inval.

 • Een ring of sieraad laten maken oud goud of van eigen goud is dat mogelijk?  Ja dat is heel goed mogelijk en eigenlijk ook heel erg fijn omdat op die manier je sieraad of jullie trouwringen meteen al een eigen verhaal meekrijgen. Goud wat eerst door een dierbare is gedragen krijgt een nieuw leven en mag een stuk mee op jouw of jullie reis. 
   
 • Sieraad voor een moeder en dochter. Wij mochten voor een jonge en enthousiaste vrouw een sieraad maken voor haarzelf en haar moeder. Ze wilde dit bijzondere kado graag geven met Moederdag. Oneindige liefde is het thema geworden. Het oneindigheidteken verbonden met een hart. Sieraad gemaakt van koper en emaille me bijbehorend kistje.

   

 • Je bezig houden met dingen die je raken blijft heel erg leuk zodat ik ook op zoek ben naar de combinatie van dingen die ik leuk vindt. In dit geval de combinatie van een verhaal, een sieraad en een schilderij. Het visualiseren van een sprookje met echte materialen zodat het tot leven komt in de echte wereld. Er was eens..... en hier heb ik het bewijs in handen dat het toch echt is.....

 • Ontwerp voor de week van het sieraad 2008.  Uitgevoerd in 1e gehalte zilver.

  Vlam hanger

 • Hanger waar een glazen schijfje kan worden gewisseld op het sieraad inclusief 4 extra glazen schijfjes multicolor ketting en hanger van 1e gehalte zilver.

 • Twee vriendinnen hadden iets voor elkaar gemaakt en vooral mooi om te zien was dat ze versteld stonden van hun eigen kunnen. Een zilveren hanger met een vinger afdruk die uitgevergroot is en de andere een zilveren hanger met een doorlopend symbool.

 • Een klant belde ons op en die wilde heel graag een kroon hebben. Nee geen echte natuurlijk maar een voor aan hanger om aan een vriendin te geven. Ieder jaar gaf ze haar vriendin een kroontje en dit keer wilde ze iets heel bijzonders laten maken. Samen hebben we overlegd en hebben we eerst een proefmodel gemaak om te kijken of het aansloot bij de verwachtingen en daarna hebben we het kroontje in echt zilver gemaakt met een prachtig steentje er in verwerkt.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331