Een ring of sieraad laten maken oud goud of van eigen goud is dat mogelijk?  Ja dat is heel goed mogelijk en eigenlijk ook heel erg fijn omdat op die manier je sieraad of jullie trouwringen meteen al een eigen verhaal meekrijgen. Goud wat eerst door een dierbare is gedragen krijgt een nieuw leven en mag een stuk mee op jouw of jullie reis. 
 
 
Bedenk eens wat dat sieraad al niet heeft meegemaakt en welke reizen het al niet heeft gemaakt. De blijdschap van de persoon die het toen kreeg en jullie blijdschap of herinnering van nu aan die persoon of personen. Dat is waar het om draait bij onze sieraden. Van het (om) smelten maken wij altijd een filmpje zodat je dat bijzondere moment ook zelf kunt meemaken en ook later nog eens terug kunt kijken. 
 
Een bijkomend voordeel is dat je dan minder goud of misschien wel helemaal geen goud hoeft te kopen. Reken jezelf echter niet meteen rijk want veel ringen zijn vaak hol van binnen of blijken minder goud te bevatten dan eerder gedacht werd. Atelier Nubiar houdt zich niet bezig met het opkopen van goud en/of het handelen in goud. Wij zullen alleen goud omsmelten als we er een nieuw persoonlijk sieraad van kunnen maken. Voor ons gaat het erom of wij voldoende materiaal hebben om je nieuwe sieraad te maken. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. 
 
Kortom maak een afspraak met Atelier Nubiar als je graag een uniek en bijzonder sieraad wil laten maken waar je je hele leven aan zult terugdenken en wat speciaal met en voor jou of jullie is gemaakt. 
 
ring laten maken van oud goud   sieraden laten maken van eigen goud
 
trouwringen laten maken van oud goud   trouwringen van eigen goud
 
Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331