De workshop  

Altijd zelf al een zilveren ring willen maken. Bij atelier Nubiar kan dat.  U maakt samen met goudsmid Carla Dubbink zelf van a t/m z de gehele ring. De workshop wordt uitsluitend gegeven in klein verband tot maximaal 2 personen.  Op die manier kunnen we een maximale aandacht geven en kunnen we sieraden smeden zoals wij dat willen. Met veel aandacht en veel liefde en een continue begeleiding van de Carla Dubbink.  

Van te voren heeft u al contact gehad met ons en heeft u gekozen voor het maken van een ring of meerdere kleinere ringen van zilver en heeft u al nagedacht over de bewerkingen. Als u dan komt dan kunnen we na de kennismaking met koffie en thee ook aan de slag gaan en kan Carla je waar nodig helpen. 

workshop ring maken tiel

Voor Wie 

Deze workshop wordt door velen bezocht.  Door moeders met dochters, Vaders en dochters, Mannen, Vrouwen, Vrienden, Vriendinnen, Schoonzoon met schoonmoeder. Kortom eigenlijk zijn er geen combinaties die nog niet op bezoek geweest zijn en allen met hun prachtige verhalen.  Verhalen over liefde, vriendschap, verdriet, schoonheid, blijdschap, ambitie.  Maar ook heel veel mensen met interesse voor het vak van goudsmid en die graag iets nieuws willen leren. Maar ook mensen die gewoon voor de gezelligheid met elkaar aan de slag willen.

Waar

De workshop wordt gegeven in Tiel (in ons atelier aan huis) wat in de Betuwe, Gelderland ligt.  Combineer uw bezoek met een visite aan Flipje in het streekmuseum en ga lekker eten bij een van de vele restaurants die Tiel kent. Of combineer uw bezoek met een van de grote steden in de buurt van Tiel. Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Wageningen of Nijmegen. 

 

Kosten 

We kennen twee varianten van deze workshop. 

Variant 1: U gaat een wat bredere zilveren ring maken die of glad of gehamerd of anders is bewerkt.  De kosten voor deze workshop zijn 160 euro als je alleen komt en 110 euro per persoon als je met zijn twee komt (deze workshop duurt circa 3 uur) en is inclusief hapjes en drankjes gedurende de workshop , filmpje van de workshop en inclusief materiaal voor de ring. 

Variant 2: U gaat 3 verschillende smalle zilveren ringen maken.  De kosten voor deze workshop zijn 180 euro als je alleen komt en 130 euro per persoon als je met zijn twee komt (deze workshop duurt circa 4 uur) en is inclusief hapjes en drankjes gedurende de workshop , filmpje van de workshop en inclusief materiaal voor de ringen. 

Lees meer over onze aanpak van de workshops door op de link te klikken: uitleg workshops

Let op:  Ons atelier heeft ook een erg lieve hond: Guus.  Hij is heel graag bij de workshops en ligt dan onder het bureau. Dus goed om te weten ,  als u allergisch voor honden bent, graag dit even  melden dan kijken we of we een oplossing kunnen bedenken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331