workshop trouwringen relatieringen maken

Trouwen wat is dat nu eigenlijk? Je hebt een relatie en je bent gelukkig en je wilt de rest van je leven met elkaar delen.  Moet je daarvoor trouwen het ene stel vind van wel en het ander niet. Daarom is het goed dat een ieder het op zijn eigen manier mag doen en de maatschappij daar niet meer zo van op kijkt. Kortom je moet doen waar jullie jezelf goed bij voelen.  

Als je je liefde voor elkaar wat meer tastbaar wil maken door elkaar een mooi sieraad te geven dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij willen je namelijk graag helpen om niet zo maar trouwringen of relatieringen te maken maar trouwringen of relatieringen met een verhaal. Wij willen graag jullie liefde voor elkaar samen met jullie vastleggen in de ringen. Door zelf mee te helpen leg je ook je eigen energie en gevoel in deze ringen vast en dat zul je tijdens je hele leven niet vergeten ! Het is een herinnering die je meedraagt en iedere keer dat je naar die ring kijkt zul je daaraan denken.

Daarom vinden wij van atelier Nubiar dan ook dat jullie deze ringen met elkaar moeten kunnen maken bij ons in het Atelier zodat je de tijd hebt voor elkaar en voor het werk wat gedaan moet worden. Dus niet met andere mensen erbij. Om de workshop zo goed mogelijk te laten verlopen vinden we het fijn als jullie eerst een keer op bezoek komen om kennis te maken en door te spreken wat jullie graag zouden willen gaan maken. 

Onze doelstelling is vooral om een fantastisch ochtend, middag of avond te maken waarin jullie plezier hebben en samen werken aan een prachtig sieraad wat je hopelijk de rest van je leven bij je zult dragen als teken van elkaars liefde!

 

Zilveren Trouwringen/Relateringen

We gaan op basis van de voorbespreking samen aan de slag. We tekenen het ontwerp op het zilver af en gaan alle bewerkingen samen uitvoeren. Zagen, vijlen, solderen, hameren, bewerken, polijsten, schuren en alle andere zaken die nodig zijn om een paar prachtige ringen te maken. Aan het einde van de workshop gaan jullie ook elkaars namen in elkaars ringen graveren om het helemaal af te maken.

We nemen alle tijd om alles stap voor stap te doen en als je even moe bent neemt Carla het gewoon van je over. (als je dat wilt). Tijdens het hele proces worden er door Aart-George foto's gemaakt en word er ook gefilmd en als je zelf nog een paar foto's meeneemt dan verwerkt hij die ook in het filmpje wat jullie later thuisgestuurd krijgen. Tijdens de gehele workshop wordt ook aan de inwendige mens gedacht met koffie, thee, fris en diverse hapjes.

zelf je eigen relatieringen maken

De kosten voor deze workshop bedragen inclusief materiaal (voor de 2 ringen), hapjes drankjes, het filmpje van de workshop: 360 euro. Indien je een blanke of gekleurde zirkonia wilt verwerken in een van de trouwringen dan komt de prijs op 395 euro en duurt de workshop ook iets langer. Indien je met echte edelstenen wilt werken als diamant, saffier of robijnen dan maken we daar eerst een prijsopgave van. De workshop duurt circa 4 uur.

  nubiar workshop trouwringen tiel

Gouden Trouwringen/Relateringen

workshop trouwringen maken

De workshop kent feitelijk hetzelfde verloop als bij de zilveren trouwringen of relatieringen. Voor de gouden ringen is het lastiger een standaard prijzen af te geven. Voor een set eenvoudige enkele en smalle geelgouden trouwringen of relatieringen zonder (edel)stenen dient men rekening te houden met een vanaf prijs van circa 750 euro inclusief materiaal (en afhankelijk van de actuele goudprijs). In het voorgesprek bespreken wat voor ringen jullie willen en dan kunnen we beter de prijs bepalen. Als je eigen goud mee neemt dat wordt het weer een stuk goedkoper maar als je een veel bredere ring wilt hebben en met een diamant erin dan wordt het een stuk duurder. De workshop duurt circa 4 uur. 

  workshop koffie nubiar

 

 

Zelf je trouwring of relatiering komen maken?

Heb je zelf ook zin gekregen om trouwringen of relatieringen te komen maken bij atelier Nubiar in Tiel. Maak dan een afspraak met Carla Dubbink. 

  zelf je eigen trouwringen maken

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331