Rechten, Auteursrecht, Copyright, Intellectueel eigendomsrecht

Al het auteursrecht,  intellectueel eigendomsrecht en overige rechten van het op deze site getoonde schilderijen, foto's, objecten, sieraden en overige zaken op deze website berust bij Carla Dubbink h.o.d.n. Atelier en Goudsmederij Nubiar. Het is niet toegestaan om het op de foto's getoonde werk
van Carla Dubbink in welke vorm dan ook te kopiëren, over te nemen of na te maken. Indien men dit wel zou willen dan kan er in overleg gekeken worden naar het doel en de mogelijkheden. De ene keer zal een backlink voldoende zijn de andere keer een overeenkomst met een beperkte financiele vergoeding. In alle gevallen geldt vooraf overleggen !. 

Naast het eigen materiaal van Nubiar wordt er af en toe gebruikt van public domain foto's of plaatjes of onderdelen daarvan. Wij controleren alle materiaal zorgvuldig voor zover als mogelijk. Mocht enig plaatje toch inbreuk maken op rechten van derden laat ons dat weten dan verwijderen wij het genoemde item uiteraard direct. 

Heeft u vragen aarzel niet en leg contact met ons. 

Vriendelijke Groeten

Atelier Nubiar.  

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331