Aansprakelijkheid

Carla Dubbink h.o.d.n. Atelier en Goudsmederij Nubiar is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controle maatregelen, toch op deze website zouden voorkomen. Carla Dubbink h.o.d.n. Atelier en Goudsmederij Nubiar is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website.

Databescherming & Persoonsgegevens & Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Carla Dubbink respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Carla Dubbink verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een e-mail, geeft een bezoeker Carla Dubbink toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor het maken van contact met betrokkene en ten behoeve van statistische doeleinden. 

Soort gegevens

www.nubiar.nl verwerkt net als elke website, IP-adressen van websitebezoekers. Een IP-adres kan een persoonsgegeven zijn.

Doelen van de verwerking

Wij gebruiken IP-adressen voor 2 doelen:

  1. Om te analyseren hoe vaak de website www.nubiar.nl wordt bezocht. Hiervoor gebruiken wij het statistiekenprogramma Google Analytics.
  2. Om de website www.nubiar.nl veilig en bereikbaar te houden.  

Deze gegevens worden na 90 dagen geschoond. 

Verstrekken persoonsgegevens aan andere partijen

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan andere partijen (derden), tenzij dat noodzakelijk is om aangifte te doen van strafbare feiten.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp). Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens.

 

Zie ook onze algemene voorwaarden

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

0344-633627