Bijzondere opdrachten

Ook voor bijzondere opdrachten kunt u bij Atelier Nubiar terecht. Maak een afspraak met Carla Dubbink en samen kijken we naar de mogelijkheden en uw budget en vooral ook altijd heel belangrijk de verwachtingen. Zeker bij speciale opdrachten is dat extra van belang. Wij willen niet alleen graag de opdracht maar vooral achteraf een tevreden klant. Dat begint met de juiste verwachtingen daarom moet alle goed worden doorgesproken. Soms kan het zijn dat wij geen match hebben en dan zeggen wij dat ook. Maar meestal komen we er altijd samen uit.  

Soms moeten we zelfs nieuwe technieken uitdenken om dingen te maken of partners inschakelen heel erg leuk om te doen en zowel wij als de klant leren ervan. Zie hieronder een overzicht van een aantal van deze speciale opdrachten die we eerder mochten uitvoeren. 

Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij in 2021 de penning maken voor de Taalstaatmeester van het jaar. De Taalstaatmeester van 2021 zie u hierboven: Frits Spits (links) en Roxanne van Iperen (rechts) (Foto: NPO RADIO 1, alle rechten behoren bij de NPO). Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!

Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij ook in 2020 weer de penning maken voor de Taalstaatmeester van het jaar. Hierboven ziet u de Taalstaatmeester 2020: Mark Rutte (links) en Frits Spits (rechts) (Foto: NPO RADIO 1, alle rechten behoren bij de NPO). Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!

Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij ook in 2019 weer de penning maken voor de Taalstaatmeester van het jaar. Hierboven ziet u de Taalstaatmeester 2019: Freek de Jonge (rechts) en Rene Appel, juryvoorzitter (links) (Foto: NPO RADIO 1, alle rechten behoren bij de NPO). Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!

Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij ook dit jaar weer de penning maken voor de Taalstaatmeester van het jaar. Hierboven ziet u de Taalstaatmeester 2018: Lilian Marijnissen (Foto: NPO RADIO 1, alle rechten behoren bij de NPO). Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!

Voor het radio 1 programma "de Taalstaat" mochten wij een penning maken voor de Taalstaatmeester 2017. Hierboven ziet u de radiomakers en de Taalstaatmeester 2017: Beatrice de Graaf.  (Foto: NPO1, alle rechten behoren bij de NPO)

Een zilveren penning laten maken doe je niet zo maar. Voor een vereniging van enthousiaste schatzoekers die met hun metaaldetector stad en land afzoeken naar bijzondere vondsten mochten wij deze bijzondere penning in het zilver maken. De penning wordt jaarlijks uitgerijkt binnen de vereniging voor de persoon die de beste vondst heeft gedaan.

Sieraad voor een moeder en dochter. Wij mochten voor een jonge en enthousiaste vrouw een sieraad maken voor haarzelf en haar moeder. Ze wilde dit bijzondere kado graag geven met Moederdag. Oneindige liefde is het thema geworden. Het oneindigheidteken verbonden met een hart. Sieraad gemaakt van koper en emaille me bijbehorend kistje.

 

Op een avond ontvingen we een mailtje van de KNRM met het verzoek voor een afspraak om een bijltje te maken voor de doop van een schip. Zoals met iedere klant zijn wij altijd zeer nieuwsgierig en hebben snel een afspraak gemaakt. Al gauw werd duidelijk dat het om de doop ging van een van hun nieuwe reddingboot. De NH1816 een prachtig schip dat net als andere KNRM schepen wordt ingezet om mensen en dieren te redden en andere belangrijke zaken op zee waar zij kunnen helpen. Een belangrijk middel voor die mannen en vrouwen die soms bijna hun leven riskeren om anderen te redden.

Hoewel gezegd wordt dat het een japanse traditie is om een schip tewater te laten door het touw waar het vast mee zit aan het dok, met een zilveren bijltje door te hakken, zien we ook in andere landen in de wereld en in hun geschiedenis dit gebruik terugkomen. Zo ook in nederland.

Een groot zilveren hart voor een bijzondere band tussen moeder, dochters en kleindochters. 3 generaties kregen een uniek sieraad en als alle stukjes samen komen vormen ze samen een groot hart. Altijd een stukje familie bij je.

Onze dochter is al vanaf haar eerste woordjes doel op schildpadden en na een bezoek aan de efteling is aurora (voor haar stoffel) haar grootste vriend. Het kon dan ook niet uitblijven en er kwam een stoffel medaillon, Gemaakt van zilver,

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331