Ringen

Op zoek naar een uniek geschenk?  Kom dan een ring laten maken bij Atelier Nubiar te Tiel.  Bij een goed gesprek kijken we naar de wensen en de mogelijkheden. Hieronder kunt u diverse voorbeelden zien van mensen die u zijn voorgegaan. 

U kunt ook zelf een ring komen maken of een cadeaubon geven voor een workshop of een ring te laten maken door Atelier Nubiar. 

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een afspraak maken klik dan hier voor de contactgegevens of lees eerst meer over Goudsmid Carla Dubbink of kijk bij de werkwijze van atelier Nubiar of lees meer over onze filosofie.

Afgelopen maanden heb ik een yogatraining bij yogaonline gevolgd, deze is gemaakt door Yoga Magazine samen met de gecertificeerde Chopra-trainer Dorien van Nieukerken. Dorien geeft ook de cursus. Dit op een hele prettige en duidelijke manier. Voor mij was het een hele bijzondere en fijne training, in totaal ongeveer 3 maanden er mee bezig geweest.

Stoere gouden ring voor een man. Op de foto zie je het gebruikte wasmodel, een voorbeeld in het zilver en het eindresultaat in het goud. Lees hieronder meer over deze bijzondere ring.

Ring met initialen laten maken

Deze ring is gemaakt voor een fan van Michael Jackson. Deze ring gemaakt van de initialen M en J en daarboven op een kroontje op de J voor de king of pop. De ring is gemaakt in zilver en is bewerkt met een freesje om het glinsterende effect te bereiken. In de meeste gevallen worden de initialen vaak gegraveerd in een glad oppervlak. Bijvoorbeeld in een gladde ring of een zegelring. In dit geval hebben we de ring van de initialen zelf gemaakt.

Dit bijzondere familie sieraad mochten we maken voor 2 ouders die, gescheiden zijn, maar nog wel gemeen hebben dat ze zielsveel van hun dochter houden. Om die liefde nog eens extra kracht bij te zetten hebben ze hun oude trouwringen gegeven om te verwerken in een nieuw sieraad. Het ontwerp hebben we  samen met hen gemaakt en zoals altijd hebben we hier een weer een film van gemaakt zodat het gehele proces van idee tot eindresultaat is te volgen. 

Voor een liefdevolle moeder hebben we van 2 trouwringen een nieuwe ring gemaakt. De ring moest passen bij een gouden armband die zij van haar moeder had gehad. Dit prachtige geschenk heeft dus drie generaties in zich een kado om de rest van je leven niet meer te vergeten.

Dit keer mochten wij een gouden ring maken met een ster saffier. Zowel het goud als de bijzondere saffier herbergen een bijzonder verhaal en komen van verschillende werelddelen. Wij hebben er samen met de opdrachtgever een prachtig kado van gemaakt. De ring is een zogenaamde slagring. Slagringen kenmerken zich doordat de steed geklemd zit tussen de twee uiteinden van de ring en ondersteund worden met een zetkastje.

Ring met peridoot steen ok wel olivijn of chrysoliet genoemd. De ring is geinspireerd op de ring van Sneeuwwitje uit once upon a time. Deze prachtige groene steen zou een beschermende en reinigende werking hebben.  Onze klant vond vooral het zilver in combinatie met het prachtige groen mooi en dat vinden wij ook. Zie hieronder het resultaat.

Deze keer mochten wij een zilveren ring maken met 3 steentjes erin. Een prachtig kado om te geven. Niet alleen de ring zelf maar ook de voorpret en het verslag dat jij dat kado hebt laten maken. Bij ieder sieraad maken wij namelijk ook een foto (en indien gewenst een filmverslag) van het onstaan van de ring. Op die manier ziet degene die de ring krijgt pas wat voor moeite jij gedaan hebt voor dat kado. Het mooie is dat het sieraad daardoor pas echt waarde krijgt. Namelijk de moeite die jij erin hebt gestoken !

Ring cadeau geven

Een ring cadeau geven die je zelf mag ontwerpen. Het overkwam een van onze klanten. Zij mocht van haar ouders een ring laten maken bij ons atelier. Op basis van haar wensen hebben we een aantal ontwerpen gemaakt en daarbij is deze ring als favoriet gekozen. Een zilveren ring met daarom heen een tweede gouden ring van bloemen met in een van de bloemen een diamant.

Voor een ander prachtig mens mochten wij twee gouden trouwringen vermaken naar een gouden ring met een opaal erin. Ze had voor haar 50ste verjaardag geld gehad en wilde graag een blijvende herinnering aan dat bijzondere moment en die bijzondere mijlpaal in haar leven. Naast de ring hebben we ook een filmpje gemaakt hoe de ring tot stand is gekomen en enkele foto's uit haar leven er in opgenomen zodat dit bijzonder moment voor altijd vastligt en nog eens opnieuw kan worden beleefd.

Deze gouden ring is gemaakt voor een van onze klanten. Zij zocht sterren om te schitteren aan haar vinger. Wij vonden ze en hebben ze in deze prachtige ring tot een sterrenhemel gemaakt. We hopen dat de twinkelingen de draagster veel geluk en mooie herinneringen mag brengen. De ring is gemaakt uit diverse oude gouden sieraden. Zie hieronder het resultaat.

zilveren ring laten maken tiel

Deze zilveren ring is gemaakt voor Rozemarijn voor haar 18e verjaardag. De ring bestaat uit 4 ringen van dun zilverdraad die in elkaar geknoopt zijn met in totaal 4 liefdesknopen. ook een zilveren ring laten maken door Atelier Nubiar in Tiel of misschien zelf een zilveren ring komen maken tijdens een workshop? Maak een afspraak met Carla Dubbink van Atelier Nubiar en kijk wat de mogelijkheden zijn.

Deze ring is gemaakt voor een Yoga vriendin en symboliseert de golven welke zij in haar leven heeft getrotseerd en heeft overwonnen. De ring is gemaakt van witgoud en de golven zijn gemaakt van rose / rood goud en kunnen ronddraaien.

Een ring gevuld met kracht en ontwikkeling geschonken door het leven van een tweeling. De krullen van de ring symboliseren de ontwikkeling, de twee gelijke delen met twee kleuren de tweeling en het geheel geeft kracht. De ring is gemaakt van zilverdraad een granaat en een gele zirkonia. In de lepel is ditzelfde motief gemaakt zodat het samen met de ring een eenheid vormt.

Deze ring heb ik gemaakt van een omgesmolten gouden ring gemaakt. Het groene van de steen en het warme geel van het goud maken het tot een prachtige lentering. Eenvoudig en lief.

Ring en bijpassende oorbellen gebreid van fijn zilverdraad, daarop zowel op ring als op oorbellen zoetwaterparels vastgemaakt.  Doordat er erg fijn zilverdraad is genomen is het materiaal goed te breien zie hier meer voorbeelden van op de site.

Het wisselen van beads aan een armband en ketting is erg praktisch dus heb ik ook een beadring gemaakt. Na wat overleg met Katja van Blikvangers (zie in het linkmenu) kwam zij met het idee voor een bloemenkraal. Zie hier het resultaat van een dergelijke kraal op de ring. Het afdekplaatjes is ook van zilver met een gouden knopjes. De beads kunnen uiteraard verwisseld worden. Dit kan doordat de pin met schroefdraad aan de ring vastzit. Daarnaast nog een foto van wat bloemenringen bij elkaar.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331