Voor een liefdevolle moeder hebben we van 2 trouwringen een nieuwe ring gemaakt. De ring moest passen bij een gouden armband die zij van haar moeder had gehad. Dit prachtige geschenk heeft dus drie generaties in zich een kado om de rest van je leven niet meer te vergeten.

 

Gustav Klimt 3 levensfasen

Uit het schilderij de 3 levensfasen van Klimt komt onderstaande plaatje wat zo mooi de liefde van een moeder voor haar kind aangeeft dat dit niet mag ontbreken in dit verhaal.

moeder dochter atelier nubiar klimt

gouden ring bij  armband laten  maken  

 

Met liefde geven

Tsja en hoe ga je dan zo'n kado geven? Dat kan op heel veel verschillende manieren. Je kunt het zelf zeggen wat je wilt zeggen maar meestal is dat heel emotioneel en al snel overmannen de tranen je. Natuurlijk wel heel mooi als je het kunt. Om je te helpen maakt Atelier Nubiar van het maakproces een filmpje zodat je dochter kan zien met hoeveel liefde het sieraad is gemaakt. Voorafgaand kunnen we dan de tekst die je wilt zeggen ook nog eens in beeld laten verschijnen zodat ze het ook nog eens kan nalezen. Maar je kunt ook gewoon het filmpje afspelen voor dat je het kado geeft.

atelier nubiar tiel film sieraad   

met liefde gemaakt

  

Nieuwsgierig geworden?

Heb je zelf ook zin gekregen om een ring met een spreuk te laten maken door atelier Nubiar of wil je zelf een workshop ring maken volgen? (let op: verstandig is om in zilver te beginnen en uit plaat dus we gaan niet meteen gieten. Eenvoudigere ringen zijn prima mogelijk zie voor voorbeelden onder workshops, een workshop met gieten kan ook maar dan moeten we eerst goed overleggen). Interesse maak dan een afspraak met ons. Kijk hier voor de werkwijze van Atelier Nubiar.   Hieronder nog enkele foto's van deze prachtige ring. 

2 trouwringen 1  maken

ring voor dochter laten maken

moeder dochter sieraden workshops nubiar

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331