Interactieve skyline van Tiel

Interactieve skyline van Tiel

fotografie Tiel e.o.

In deze categorie kunt u foto's vinden die wij in Tiel en omstreken hebben gemaakt. 

Laagwater Tiel

Laagwater is het al vaker geweest bij Tiel en ook wel lager en langer dan nu. In 2011 was het record bij Lobith 6.89 boven NAP. Op 4 augustus 2018 zit men op een stand van 7.06 boven NAP.

 We hebben een interactieve skyline gemaakt van Tiel. Zodat je meteen weet wat Tiel te bieden heeft. Daarnaast hebben we enkele panorama foto's van Tiel geplaatst zodat je de contouren van Tiel niet meer vergeet. 

Kasteel Soelen in Zoelen, mooi om te wandelen, mooi om foto's te maken op mooie novemberdag. Dankzij de windstilte was het water als een spiegel met een prachtige diepe blauwe kleur, gecombineerd met de herfstkleuren een plezier voor het oog.

betuws symfonie orkest

Vandaag zijn we in het kader van het festival muzikale monumenten naar het picknick concert geweest in de tuin van kasteel Ophemert. Op een zonovergoten veld met eeuwenoude bomen genoten van prachtige muziek van het betuws symfonie orkest en de plantage fiddlers.

Ook in Tiel is de lente weer volop begonnen zie hier de foto's van een korte wandeling in de passewaaij. Veel lammetjes die er zin in hebben !

Januari 2011 in Tiel wel even spannend met het hoogwater en voor veel mensen herrinneringen aan 1995 maar alles is goed gegaan. Natuurlijk zijn ook wij gaan kijken en schoten onderweg de volgende plaatjes.

Een mooie ochtend.....
 
Vroeg opstaan, een beetje zon, een beetje ochtendnevel en zie hier het begin van een mooie dag.
 
 

De lente komt goed op gang ook in de passewaaij in Tiel. Alle bloemen en bomen beginnen te ontluiken. Lentebloesem, narcissen enzovoort. Een wandeling door de wijk leverde deze plaatjes op.

wetlands passewaaij tiel winter

De dijken in het rivierengebied zijn na het hoge water van 1995 verhoogd. Door de aanleg van de Wetlands, heeft het water ook in de breedte de ruimte gekregen. Aan de hand van oude kaarten en grondboringen werden de oorspronkelijke geulen en strangen (dode rivierarmen) uitgegraven. De klei die hierbij vrij kwam werd gebruikt door de baksteenindustrie.

Bij het doorlopen van de foto's kwamen we deze plaatjes nog tegen die we in september hebben genomen in het park en aan de rand van de Passewaaij in Tiel.

Strand bij ophemert

Regelmatig gaan we wandelen bij het strand van ophemert en ook hier weer prachtige beelden van wat moeder natuur ons allemaal geeft.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331