Bloem

Bloem

 • Bij het doorlopen van de foto's kwamen we deze plaatjes nog tegen die we in september hebben genomen in het park en aan de rand van de Passewaaij in Tiel.

 • Beadhangers. Zilver 1e gehalte. Een andere manier om je beads te dragen inmiddels al veel gekopieerd maar de originelen komen van Nubiar ! De bloembeads komen van blikvangers van Katja (zie weblinks).

 • Behang met bloemenmotief wordt gemaakt door papier langs bijvoorbeeld deze wals te leiden. Dit prachtige stuk handwerk heb ik gekregen van mijn schoonvader. Een wals waarmee vroeger behang op papier werd gedrukt. Alle bloemen zijn gemaakt door plaatjes messing in de houten cilinder te slaan. De binnenkant van de bloemen is van hout.
 • Dit keer mochten we een hanger maken van zilver met gouden bloemen en met een parel in iedere bloem. Dit prachtige sieraad symboliseert de mooie momenten in het leven die de schenker de drager toewenst en die gedragen worden door onderlinge sterke band van de gezinsleden in goede en minder goede tijden.

 • Herinneringssieraad in de vorm van een ring met een lotusbloem. Het verliezen van een dierbare is een halte op jouw reis door het leven waar je liever niet had willen stoppen. Je zou altijd samen willen blijven reizen, je ervaringen delen, om raad vragen, nog zoveel dingen te delen, maar nog geen afscheid nemen.....

  Dit bijzondere herrinneringssieraad is met liefde gesmeed voor een reizigster door het leven, die ook bij ons toevallig halt hield en waar wij hopelijk een klein beetje hebben mogen helpen om alle mooie herinneringen aan haar dierbare vast te leggen.

 • Ketting met bloem en blaadjes en armband met blaadjes. Gemaakt van 1e gehalte zilver. De blaadjes zijn stuk voor stuk met de hand uitgezaagd uit zilverplaat en vervolgens ook allemaal met de hand gegraveerd.

 • Ring cadeau geven

  Een ring cadeau geven die je zelf mag ontwerpen. Het overkwam een van onze klanten. Zij mocht van haar ouders een ring laten maken bij ons atelier. Op basis van haar wensen hebben we een aantal ontwerpen gemaakt en daarbij is deze ring als favoriet gekozen. Een zilveren ring met daarom heen een tweede gouden ring van bloemen met in een van de bloemen een diamant.

 • Ring van 14 karaat goud in vorm van bloem met diamant.

 • Ring met waterlelie 1e gehalte zilver met zoetwater parel. De waterlelie ligt in een zilveren schaaltje als je op heldere dag in de ring kijkt zie je de waterlelie op het water drijven in je ring.Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331