gedenksieraad laten maken

Een herdenkings sieraad laten maken ontwerpen is een bijzondere gebeurtenis waar je jezelf veel tijd voor moeten gunnen. Het is intensief en heel veel zaken en herinneringen komen vaak weer boven. Sta je bij een huwelijk nog voor een ongeschreven blad bij een afscheid of herdenking is er al een heel boek geschreven. Prachtige verhalen, bijzondere ontmoetingen, Verdriet, geluk alles wat het leven te bieden heeft komt voorbij. Kortom een heel leven. 

Wij kunnen geen wonderen verrichten maar wel kunnen we u helpen. Helpen door te luisteren, te kijken zowel achteruit als vooruit en samen een prachtig sieraad maken waar u alle mooie herinneringen in kunt stoppen en zo een stap verder te maken in uw leven. Verder te gaan, maar wel door eerst eens goed stil te staan en al die herinneringen en emoties een plaats te geven. 

Zoals bij vrijwel al onze sieraden begint het met een kopje koffie of thee en iets lekkers en een goed gesprek. Wellicht heeft u zelf al precies voor ogen hoe het moet worden of misschien heeft u geen enkel idee waar te beginnen in alle twee de gevallen kijken we naar de mogelijkheden en onmogelijkheden.  Het kan vaak bijzonder helpen door van te voren al foto's en andere zaken mee te nemen zodat we een goede indruk kunnen krijgen van de persoon om wie het gaat en kunt u een indruk krijgen van atelier Nubiar. Belangrijk is dat u van begin tot het einde er een goed gevoel bij krijgt.  

Soms zijn we er meteen uit en soms moet we het gewoon een tijd laten bezinken en maken we eerst een ontwerp. Soms zijn er wel een paar gesprekken nodig om tot duidelijkheid te komen. Bij Nubiar is dat geen probleem wij nemen graag de tijd voor u en uw verhaal. Wij denken dat we op die manier kunnen komen tot dat bijzondere sieraad wat vaak een heel leven symboliseert. 

Zodra duidelijk is geworden wat we gaan maken dan gaan we ook voortvarend aan de slag. Indien u dat wilt kunnen we van het hele proces ook foto en filmmateriaal maken op die manier ziet u precies hoe uw de sieraden hun transformatie doormaken. Als het sieraad gereed is dan zien wij u ook graag weer terug en willen dan ook dit op persoonlijke wijze aan uw presenteren en meegeven.  Heeft u ook een sieraad wat u graag een nieuw leven wil geven of een sieraad met mooie en dierbare herinneringen maak dan een afspraak met Carla Dubbink van Atelier Nubiar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331