Fotografie

Fotografie

Wij hebben bijna altijd ons fototoestel of smarphone bij ons en leggen dan ook veel vast ter inspiratie en delen deze foto's graag met u.  Wilt u een van onze foto's gebruiken stuur dan een mailtje dan kunnen we daar afspraken over maken. Soms kost het niets maar soms wel het is afhankelijk van wat u er mee gaat doen. Laat het ons daarom weten. 

meer weten neem dan contact op met Atelier Nubiar te Tiel

 • Regelmatig zijn we onderweg in Nederland en onderweg zie je meest mooie dingen. Vroeger dacht je wat mooi en vervloog het beeld. Tegenwoordig gaan we niet meer zonder camera op stap. Niet blijven rijden maar de auto stilzetten en fotograferen. Zie hier wat foto's als de avond invalt tussen Hoogeveen en Meppel en een foto vanuit de rijdende auto met de titel 'Running Home'. Als hazewind honden snellen de mensen 's avonds naar huis.

 • Bij het doorlopen van de foto's kwamen we deze plaatjes nog tegen die we in september hebben genomen in het park en aan de rand van de Passewaaij in Tiel.

 • Behang met bloemenmotief wordt gemaakt door papier langs bijvoorbeeld deze wals te leiden. Dit prachtige stuk handwerk heb ik gekregen van mijn schoonvader. Een wals waarmee vroeger behang op papier werd gedrukt. Alle bloemen zijn gemaakt door plaatjes messing in de houten cilinder te slaan. De binnenkant van de bloemen is van hout.
 • Glaskunst in het Universiteitsmuseum Utrecht

 • Een expositie in de jaarbeurs in utrecht van Kunstenaar en fotograaf Pet van de Luijtgaarden in samenwerking met het centraal museum, mediakunstplatform dropstuff.nl welke heeft plaatsgevonden van 7 t/m 22 juli 2012.

 • Januari 2011 in Tiel wel even spannend met het hoogwater en voor veel mensen herrinneringen aan 1995 maar alles is goed gegaan. Natuurlijk zijn ook wij gaan kijken en schoten onderweg de volgende plaatjes.

 • Hortus Botanicus - Leiden

  Na de stichting van de Universiteit Leiden in 1575 bleek het wenselijk om een 'Hortus Medicus', een tuin waarin studenten geneeskunde geneeskrachtige planten konden bestuderen, aan te leggen. Op 15 maart 1587 deden enkele bewindvoerders van de universiteit aan het gemeentebestuur het verzoek om de onbebouwde grond achter de universiteit ter beschikking te stellen voor de aanleg van de tuin voor het onderwijs in de geneeskunde. Het antwoord van het gemeentebestuur liet lang op zich wachten, maar op 9 februari 1590 werd uiteindelijk de grond van circa 1250 m² aan de universiteit overgedragen. Deze datum wordt algemeen gezien als de stichtingsdatum van de botanische tuin. De Hortus botanicus Leiden is de oudste, nog bestaande botanische tuin van Nederland en is in 1590 opgericht aan het Rapenburg in Leiden. Klik hier voor een bezoek aan hun website.

 • Inspiratie uit de Efteling. 

 • Museumpark Archeon is een themapark en openluchtmuseum in het zuiden van Alphen aan den Rijn dat zich richt op de Nederlandse geschiedenis.Het park is in drie sferen verdeeld: de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. In die delen staan gebouwen die ofwel letterlijk naar en archeologisch model ofwel in de stijl van het tijdperk in kwestie gebouwd zijn. Werknemers en vrijwilligers in het park (vaak archeotolken genoemd), gekleed volgens de mode van het betreffende tijdvak, spelen typische bezigheden voor hun tijdvak na, zoals weven, land bewerken en potten bakken en lichten de bezoekers daarover voor.

 • Inspiratie uit het Tropenmuseum

  Tropenmuseum Amsterdam een bron van inspiratie

  Een prachtig museum waarvan wij een ieder kunnen aanbevelen om er naar toe te gaan van klein naar groot.

 •  We hebben een interactieve skyline gemaakt van Tiel. Zodat je meteen weet wat Tiel te bieden heeft. Daarnaast hebben we enkele panorama foto's van Tiel geplaatst zodat je de contouren van Tiel niet meer vergeet. 

 • Laagwater is het al vaker geweest bij Tiel en ook wel lager en langer dan nu. In 2011 was het record bij Lobith 6.89 boven NAP. Op 4 augustus 2018 zit men op een stand van 7.06 boven NAP.

 • De lente komt goed op gang ook in de passewaaij in Tiel. Alle bloemen en bomen beginnen te ontluiken. Lentebloesem, narcissen enzovoort. Een wandeling door de wijk leverde deze plaatjes op.

 • Ook in Tiel is de lente weer volop begonnen zie hier de foto's van een korte wandeling in de passewaaij. Veel lammetjes die er zin in hebben !

 • Liefde, Vrede en hoop in 2017 voor alle mensen op aarde en natuurlijk voor alle lieve mensen die hier halt hielden op hun reis door het leven en hun verhaal met ons wilden delen en waar wij hopelijk een beetje aan hebben kunnen toevoegen. Wij hopen in 2017 ook dan weer te mogen genieten van nieuwe mensen en nieuwe verhalen die het leven zo prachtig kleuren. We hopen dat het nieuwe jaar een jaar van vrede mag zijn, dat velen ongeacht hun religie, geaardheid, kleur, ras of mens elkaar zullen vinden en elkaar zullen helpen met hun reis door dit leven. Carla en Aart-George
 • Botanische schatkamer op De Uithof

  In 1963 is begonnen met de aanleg van de Tuinen rondom Fort Hoofddijk op het Universiteitscomplex De Uithof. Het eerste onderdeel was de Rotstuin, aangelegd boven op de remises van het Fort. Groot voordeel was natuurlijk dat allerlei hoogteverschillen al aanwezig waren. Toch moest nog 2100 ton rots uit de Ardennen aangevoerd worden om de Rotstuin te vervolmaken en 'aan te kleden'. 

 • Iedere keer opnieuw komen we betoverd terug uit de efteling. Dat is wat ook wat ons voor ogen staat een stukje betovering en ontroering brengen. Maar voor nu wat beelden uit de efteling we hopen dat u er ook van geniet.

 • Een mooie ochtend.....
   
  Vroeg opstaan, een beetje zon, een beetje ochtendnevel en zie hier het begin van een mooie dag.
   
   
 • Schilderijen

  amy_winhouse     

   

  bekijk meer schilderijen..

  Prentenboeken

       

   

  bekijk meer prentenboeken.

  Fotografie Tiel e.o.

   

  Bekijk meer fotografie Tiel e.o.

  Ruimtelijke objecten

  sneeuwitje-7-dwergen

   

  bekijk meer ruimtelijke objecten..

  Fotografie inspiratie

  ...
 • Enige tijd geleden zijn we naar een workshop Escher voor de kinderen geweest op Paleis Soestdijk. Een geweldige ervaring voor onszelf en de kinderen. Terwijlk de kinderen druk aan het experimenteren waren hebben wij een wandeling in de sneeuw mogen maken met niemand anders in de tuinen. Wat een ervaring en wat een prachtige plaatjes wij hebben er met volle teugen van genoten en weer een mooie herinnering erbij !

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331