Afgelopen maanden heb ik een yogatraining bij yogaonline gevolgd, deze is gemaakt door Yoga Magazine samen met de gecertificeerde Chopra-trainer Dorien van Nieukerken. Dorien geeft ook de cursus. Dit op een hele prettige en duidelijke manier. Voor mij was het een hele bijzondere en fijne training, in totaal ongeveer 3 maanden er mee bezig geweest.

Het zijn echt praktische oefeningen om beter te kunnen omgaan met het dagelijkse leven. 

Bij elke dag van de week hoort een andere wet en bij elke wet hoort een mantra. De bedoeling is dat je die dag voor je zelf ook een aantal keren die mantra herhaalt. In het begin, schreef ik de mantra op een papiertje. Dit kan natuurlijk prima, maar later heb ik bedacht dat het een mooi idee is om 7 ringen te maken,  het zijn duimringen geworden met de mantra’s voor de 7 wetten. Deze zijn gegraveerd en om de gravering wat te beschermen draag ik er aan de zijkanten wat dikkere ringetjes naast. Dit voor het behoud van de gravering. Elke keer als ik de ring zie of voel denk ik aan de mantra. Zo helpt het me echt deze te onthouden! 

Toen de ringen klaar waren, hebben Aart en ik er een kistje bijgemaakt om de ringen in te bewaren. Voor mij is het echt een schatkistje geworden, heel blij mee!

Wil jij ook een setje van deze ringen stuur mij dan een mailtje dan laat ik je weten wat ze kosten en wanneer ik ze klaar kan hebben!

7 spirituele wetten van yoga ringen

7 ringen spirituele wetten van yoga

7 zilveren ringen spirituele wetten yoga

7 spirituele wetten van yoga

yoga ring sieraad

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331