Stoere gouden ring voor een man. Op de foto zie je het gebruikte wasmodel, een voorbeeld in het zilver en het eindresultaat in het goud. Lees hieronder meer over deze bijzondere ring.

Stoere ring

Deze stoere gouden ring is gemaakt door eerst met de hand een wasmodel te maken. Het paardenhoofd is met de hand uitgesneden. Daarna is de ring van was in de Delftse aarde gedaan en stevig aangedrukt.

 Uiteraard is er voor gezorgd dat er gietkanaal en luchtkanaaltjes gemaakt zijn. Hierdoor kan de lucht weg die verplaatst als het vloeibare goud in het gietkanaal loopt. Vervolgens is het eindresultaat door Carla met de hand bijgewerkt en gegraveerd. Zoals goed te zien is hebben we eerst een proefmodel gemaakt in het zilver en daarna pas de ring in het goud gegoten. gouden-ring-met-paard

stoere herenring goud zilver

Harsewinkel - Amsterdam

Als je met beide plaatsen iets hebt en je wilt een mooi aandenken dan combineer je dat natuurlijk. Zo ook deze bijzonder klant die graag een gouden ring wilde die de symboliek van beide plaatsen in zich draagt.

Harsewinkel Een stad in noorrijn westfalen in duitsland met als wapen 3 paarden

wapen-harsewinkel

 Amsterdam De hoofdstad van Nederland met de bekende 3 kruisen in het wapen.

wapen_amsterdam

 

Ook een stoere ring laten maken?

Zelf ook zin gekregen om een stoere ring te laten maken?. Maak vrijblijvend een afspraak met Carla Dubbink en kom je verhaal vertellen zodat we samen een prachtig sieraad kunnen maken.

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331