Een hanger met een naam laten maken bij Atelier Nubiar is uiteraard anders dan deze bij een van de collega's op het internet bestellen. Niet beter of slechter maar anders en of dat bij jou past dat horen we graag. Wij maken alle ontwerpen met de hand en willen graag wat anders bieden dan wat er al te koop is. Dat betekent dat wij eerst een ontwerp maken en dit met je overleggen. Als we twijfelen maken we een proefmodel. Als we het ontwerp hebben dan hebben we ook een idee van het materiaal wat we nodig hebben en ook van de prijs. Misschien heb je zelf nog goud liggen wat je wilt gebruiken of wil je de hanger met nieuw goud, zilver, messing laten maken. 

Ook aan de verpakking hebben we gedacht. Afhankelijk van je wensen kunnen we speciaal voor jou een houten doosje maken. Dat kan van verschillende soorten hout en we kunnen dit doosje dan ook weer van een naam voorzien. Ingefreesd in het hout of op een messing plaatje. Wil je nog meer dan kunnen we van het gehele proces ook een filmpje maken al dan niet met eventueel beeldmateriaal wat je zelf aanlevert. 

Dit verstaan wij bij Nubiar onder een persoonlijk sieraad laten maken. Iets wat wij graag en met veel liefde doen.  

 

Naamdala

De mandala kende u natuurlijk al. De naamdala vermoedelijk nog niet. Zie hieronder het ontwerp en het eindresultaat. Uiteraard is e.e.a. wel afhankelijk van de lengte van uw naam. Heel lange namen worden lastig maar dan kunnen we wellicht samen een andere manier bedenken of ontwerp maken. Dit voorbeeld is in koper uitgevoerd maar kan uiteraard ook in zilver of goud gemaakt worden.

naamhanger-laten-maken

naamdala-ontwerp-mandala

Hanger van Letters

Dit keer zijn de letters aan elkaar 'geplakt' lijkt het. De een ligt hoger dan de andere en zo ontstaat een bijzonder geheel. Niet ieder lettertype is hiervoor geschikt en het is een kwestie van puzzelen om te kijken wat mooi staat. 

gepersonaliseerd-sieraad

hanger-met-naam-laten-maken

Naam uitgefreesd

Bij dit model wordt het overtollige materiaal weggehaald en blijft over wat je wil behouden. Hierdoor lijkt het alsof de letters en de vlinder op het materiaal liggen.

sieraad-met-naam-laten-maken

Naam uitgesneden

Hieronder en hiernaast hebben we de naam in de cirkel uitgesneden uit het koper en messing. Ook hier moet je goed kijken wat wel en wat niet kan.  

Afspraak maken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? neem dan contact op met goudsmid Carla Dubbink om vrijblijvend een afspraak te maken of je vragen via de mail te stellen. We horen graag van je.  

 

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331