Voor het TV programma "een wagen vol verhalen" en ook de gelijknamige website is Omroep Gelderland bij ons op bezoek geweest om het ambacht van Goudsmeden te komen filmen. We hebben een ring gemaakt en alle stappen zijn prachtig in beeld gebracht! Wij hopen dat de mensen met veel plezier zullen kijken. Wij vonden het heel erg leuk om mee te maken. En hebben veel geleerd van het maken van een stukje film / reportage. Eigenlijk hoort het beroep van camera man en productieleidster ook als ambacht te worden aangemerkt is onze conclusie. Licht, geluid, beeldhoeken, inzoomen, effecten, script, verhaal en de tijd in de gaten houden. Er moet goed samengewerkt worden.

Kortom een ontzettend leuke ervaring en naar verwachting zal ons item ergens eind maart of begin april worden uitgezonden en t.z.t. ook op youtube komen en dan zullen wij ook e.e.a. op onze site plaatsen. Bijgaand vast wat foto's hoe het er aan toe ging.

goudsmid filmen televisie nubiar

  een wagen vol verhalen goudsmeden

omroep gelderland op bezoek

een wagen vol verhalen logo   closeup goudsmid carla dubbink

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331