Nubiar hanteert geen prijslijst omdat wij geen standaard ringen maken. In de eerste plaats kijken we naar wat jullie willen en ook naar jullie budget.

Atelier Nubiar is gebaseerd op sociaal ondernemerschap.  Dat wil dus zeggen dat wij niet gericht zijn op winst maken, maar op het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving. Wij willen vooral mensen gelukkig maken maar hebben uiteraard wel dekking nodig van onze kosten en willen uiteraard blijven investeren in onze gereedschappen en andere benodige zaken van ons bedrijf zodat we dit werk lang kunnen voortzetten.

 

De prijs van een set trouwringen is grotendeels afhankelijk van jullie eigen keuze. De keuze voor het materiaal is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel. Traditioneel wordt er veel goud gebruikt voor de trouwringen maar vooral dat goud en diamanten zijn de laatste tijd enorm in prijs gestegen. Je ziet dus dat er ook in toenemende mate gekeken wordt naar andere materialen zoals zilver en ander edelstenen of combinaties van zilver en goud maar ook met hele andere materialen zoals hout.

Maar soms komen er ook ander ideeen naar voren. Die oude ring van oma of de trouwring van je vader of moeder of andere sieraden met een speciale betekenis voor je. Die kunnen natuurlijk ook prima gebruikt worden voor nieuwe trouwringen. Op die manier kunnen we vaak enorm besparen op de materiaalkosten en krijgt het sieraad veel meer waarde voor je. Zo maak je zelf van betaalbare trouwringen in feite trouwringen van onbetaalbare waarde.


Klik hier om terug te gaan naar de veelgestelde vragen

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331