Een goudsmid een ring laten ontwerpen klinkt voor veel mensen als een zeer kostbare aangelegenheid. Dat kan het ook zijn maar is vooral afhankelijk van uw eigen wensen en budget. Wilt u een ring met 20 diamanten en geheel in goud dan zit daar inderdaad een prijskaartje aan. Dat ligt dan met name in de materiaal kosten en de hoeveelheid tijd die de goudsmid daar mee bezig is. Een eenvoudige zilveren ring laten maken bij atelier Nubiar kan al vanaf 75 euro inclusief.  Maar er zijn ontelbare mogelijkheden om door goudsmid Carla Dubbink van atelier Nubiar te Tiel een ring te laten maken en dus ook even zo vele mogelijkheden om prijzen vast te stellen.

 

Voor ons is belangrijk dat u een mooi sieraad mee naar huis neemt maar vooral ook fijne gedachten aan het gehele proces van het maken van de ring. Daarom is het van belang om samen goed te kijken naar wat uw wensen zijn en wat uw budget is zodat we het samen passend kunnen maken. Het heeft natuurlijk ook met uw verwachtingen te maken. Een gouden ring met een diamant zal u nergens krijgen voor 100 euro dus ook bij ons niet. Eerst maken we samen een soort ontwerp en op basis daarvan kunnen we dan kijken of we de ring in zilver, goud of een combinatie van goud en zilver maken. U kunt uiteraard ook uw eigen goud of zilver meenemen dat we misschien kunnen hergebruiken. Soms kunnen we iets dunner maken of net anders doen waardoor dingen ook weer beter bij uw budget passen.

 

Als u zelf u ideeën heeft is het goed deze vast eens uit te tekenen maar u kunt het ook in woorden proberen. Voor wie is het sieraad en waar houd die persoon van? Organische of strakke vormen? Sierlijk en bescheiden of uitbundig? Wij maken een paar ontwerpen en kijken dan welke u het mooiste vind. Het kan ook voorkomen dat we er samen niet uit komen en dat een ontwerp u niet aanspreekt. Ook dat is bij ons geen probleem. Komen we niet tot zaken dan bent u voor het ontwerp geen kosten verschuldigd. Op verzoek maken wij bij een sieraad een kort filmpje hoe het sieraad gemaakt wordt. Indien u graag een uitgebreid filmpje wilt waarin we ook foto's en filmmateriaal van uzelf en eventueel andere zaken verwerken dan kunnen we daar nadere afspraken over maken.

 

goudsmid ring ontwerpen

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331