Nubiar, kunstmarkt nijverdal 2009

Atelier Nubiar is aanwezig op het Kunstplein Nijverdal op 10-09-2011. Hieronder treft u achtergrondinformatie over dit evenement.

 

De "Kunstgroep Hellendoorn" organiseert voor het 16-de achtereenvolgende jaar het zeer succesvolle Kunstplein Nijverdal. Een traditie binnen de Kunstwereld. . De kunstmanifestatie welke door kunstenaars en publiek met groot enthousiasme wordt beleefd. "Kunstplein Nijverdal" heeft een goede naam opgebouwd binnen de Kunstwereld. De ruimten voor het prachtige Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal, de centrale hal en de binnentuin, worden voor deze gelegenheid veranderd in een fraai Kunstplein. Kunstenaars presenteren hun kunstwerken in grote kramen op dit ruim opgezette kunstplein, met onder meer schilderijen, beelden, keramiek, hout en andere materialen. Van collages tot pentekeningen, aquarellen, olieverfschilderijen, grafiek, sieraden, fotografie; dus een keur aan disciplines. Naast enkele deelnemers uit de gemeente Hellendoorn komen ook dit jaar weer kunstenaars uit binnen- en buitenland. We hopen op goed weer en een gezellige drukte van kunstliefhebbers en geinteresseerden. In de voorgaande jaren werd dit Kunstplein door ettelijke duizenden mensen bezocht. De interesse en nieuwsgierigheid naar Kunst is groot en er wordt Kunst gekocht. Een Kunstplein voor een breed publiek dat van betaalbare Kunst kan genieten. De Kunstgroep Hellendoorn nodigt iedereen van harte uit dit Kunstplein te bezoeken. Tot ziens op KUNSTPLEIN 2011.

Nubiar op kunstmarkt nijverdal

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331