Trouwringen voor twee gelukkige mensen

Twee vrouwen die trouwen, daar moeten natuurlijk ook een paar bijzondere ringen bij. Samen met Wendy en Brigitte hebben we deze prachtige ringen ontworpen en gemaakt.

 

Zij hadden zelf al een heel goed idee in hun hoofd en zo zijn deze ringen tot leven gekomen. Vervolgens heeft een ieder zijn eigen naam in haar handschrift opgeschreven. Deze is vervolgens in dat handschrift in de ring van de ander gegraveerd.

Deze trouwringen zijn gemaakt van 2 soorten goud. Een witgouden binnenring en een geelgouden buitenring zijn de basismaterialen voor deze unieke trouwringen.
Ontwerp tekening van twee design trouwringen in witgoud en geelgoud    Solderen van de buitenste trouwring in de regio Utrecht Trouwringen, binnenring van witgoud en buitenring van geelgoud Trouwringen, binnenring van witgoud en buitenring van geelgoud Trouwringen, gemaakt door edelsmid, goudsmid Carla Dubbink Trouwringen, als symbool van liefde afbeelding van trouwringen Ringen huwelijk Trouwringen, van een lesbisch huwelijk bijzondere trouwringen

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331