Voor twee lieve mensen met een eigen visie en hebben we deze ringen mogen maken. Het thema voor deze ringen is de zgn. tibetaanse knoop een prachtig symbool met veel betekenissen. Uitgevoerd in geelgoud, witgoud en diamant.

 

Tibetaanse Knoop

De tibetaanse knoop is een van de acht boeddhistische gelukssymbolen de zgn: ashtamangala. De knoop komt voor onder veel verschillende namen; "Oneindige knoop", "Srivasta", "Eeuwige knoop" of "Knoop van Buddha". Er zijn verschillende interpretaties van de betekenis.  De knoop zou symbool staan voor "Samsara": De cyclus van dood en wedergeboorte zonder begin en schijnbaar zonder eind, onder invloed van begoocheling en karma en vol met lijden. Maar het zou ook staan voor de liefde en wijsheid van Boeddha eveneens oneindig groot. Duidelijk is dat er geen zichtbaar einde en begin aan te wijzen is en de meeste interpretaties hangen dan ook daar mee samen zie ook Wikipedia voor meer informatie hier over. 

Het is een belangrijk teken voor de tibetanen en in het landschap in tibet kun je het symbool dan ook zo aantreffen. (Zie afbeelding hieronder)

tibetaanse knoop

Eternal Compassion by Lordghoda is licensed under NC BY 2.0
Trouwringen ontwerpen

 

Dubbele ringen

exclusieve trouwringen

Deze trouwringen bestaan ieder uit 2 ringen. Een binnenring van geelgoud en een buitenring van witgoud. De ringen worden over elkaar geschoven en daarna aan elkaar vast gesoldeerd. De ringen krijgen zo een robuust uiterlijk. In de ring voor de bruid is een diamant verwerkt.

trouwringen dubbele ring

 

Zelf je trouwring komen ontwerpen?

Heb je zelf ook zin gekregen om trouwringen te ontwerpen met atelier Nubiar of wil je zelf samen zilveren trouwringen komen maken. Maak dan een afspraak met ons. Kijk hier voor de werkwijze van Atelier Nubiar.  trouwen in tiel  Designed door Freepik

 

Zie hieronder nog meer foto's van deze prachtige ringen  trouwringen goudsmid tiel nubiar trouwringen witgoud geelgoud trouwringen witgoud en geelgoud en diamant trouwring met oneindige knoop trouwring met eeuwige knoop

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331