In plaats van kant en klare trouwringen je eigen trouwringen ontwerpen en dan vervolgens laten maken of samen maken met de Goudsmid. Ook nu weer stond een geweldig stel aan onze deur. Dit keer een paar enthosiaste LARP spelers. (Live Action Role Playing).

Kortom mensen die het heerlijk vinden om in de huid van mensen te kruipen van lang geleden en die zelf een goed idee hadden van wat ze wilden hebben. De binnenringen zijn ze zelf komen smeden en Carla heeft de ringen verder afgemaakt. De ringen zijn van goud en zilver gemaakt en hebben in de runen van de vikingen geschreven staan: Geluk, Liefde en Hoop.

Goudsmid

Waarom trouwringen laten maken als je ze ook kant en klaar kan kopen? Dat antwoord is eigenlijk heel simpel waarom bakken sommige mensen soms zelf hun brood? Omdat ze het leuk vinden en je er iets van kunt leren en het precies zo kunt laten maken als je wilt. Is het duurder? Nee hoor dat hoeft helemaal niet en hangt helemaal ervan af en vergt vooral een goede afstemming met de goudsmid over wat je wilt en verwacht.

  Edelsmid trouwringen  

Bij ons gaat het erom dat we samen jullie liefde in de ringen stoppen en in het hele proces daarom heen. Zo maken we altijd meerdere afspraken en maken we ook van
het hele maakproces standaard een filmpje. (zit dus bij de prijs in begrepen). 

LARP

Een prachtig fenomeen waar veel mensen met liefde heel veel energie en tijd in steken. Wie denkt dat het een of ander simpel iets is komt bedrogen uit.
Sterker nog er is niet alleen heel veel vakmanschap en kennis nodig om de kleding van die tijd na te maken maar ook veel tijd om je te verdiepen in die
tijd en natuurlijk ook in de verhalen. Gelukkig helpen daar de tekenaars en filmmakers van de afgelopen eeuwen aan mee.  LARP groep

Hieronder enkele bekende verhalen waar LARP spelers zich mee bezig kunnen houden. Robin Hood, Alice in Wonderland,

  

Alice_in_wonderland_trouwringen   Robin_hood_trouwring

Meer weten?

Heb je zelf ook zin gekregen om trouwringen te ontwerpen of te laten maken door atelier Nubiar of wil je zelf samen zilveren of gouden trouwringen komen maken. Maak dan een afspraak met ons. Kijk hier voor de werkwijze van Atelier Nubiar.  

partnerschaps_ringen   goudsmid_trouwringen
Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331