Deze prachtige ringen mochten we maken voor weer een stel unieke mensen. Witgouden trouwringen met geelgouden binnenring en ingelegd geelgoud in witgouden buitenring.

Symbolen / Grafische kunst

Onze gasten hebben wat met grafisch ontwerp en symbolen en dat moest dan ook terugkomen in de ringen. Samen hebben we gezocht en een symbool gevonden, wat staat voor: "Ik heb vertrouwen". Vertrouwen in elkaar, vertrouwen in de toekomst !.
trouwringen-2-kleuren-goud-nubiar   trouwringen-witgoud-geelgoud-eigen-ontwerp
In het aangeleverde materiaal voor het filmpje wat we bij de ringen maakten, troffen we ook veel leuk materiaal aan en daar hebben we onder andere onderstaand stukje weer mee gemaakt.

witgoud en geelgoud

Het symbool is uit de witgouden buitenring gezaagd en is daarna ook in het geelgoud gezaagd. De geelgouden delen zijn vervolgens ingelegd in de witgouden buitenring en gesoldeerd.

Bijzonder is dat het symbool is gemaakt van "oud goud" met een bijzondere herinnering. Hiervoor hebben wij een oude ring van onze gasten omgesmolten. De binnenring is volledige gemaakt van geelgoud, waardoor de binnenkant van de ring een prachtige gele gloed heeft. De witgouden buitenkant is bewerkt, zodat deze een organische en natuurlijke uitstraling heeft. Kortom een paar heel bijzondere trouwringen voor een bijzonder paar.
trouwringen-witgoud-laten-maken    trouwringen-witgoud-symbool-betekenis    trouwringen-laten-maken-betuwe-gelderland-utrecht

Ook trouwringen laten maken?

Heb jullie zelf ook zin om een paar unieke trouwringen te laten maken bij atelier Nubiar? neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak en kom jullie verhaal vertellen bij een kopje koffie of een glas thee. Kom ons vertellen over jullie liefde, jullie dromen en laten we samen kijken hoe we trouwringen kunnen maken die helemaal bij jullie passen. Klik hier voor de contactgegevens.
organische-trouwringen-witgoud   trouwringen-witgoud-geelgoud
Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331