Houten doosje voor trouwringen

Een prachtig sieraad met prachtige herinneringen moet natuurlijk ook mooi verpakt worden. Daarom maken we bij Atelier Nubiar sinds kort ook zelf houten doosjes van kersenhout, zwart notenhout, beukenhout met slaap en andere soorten die we voorhanden hebben. Afhankelijk van het soort sieraad (trouwringen, verlovingsringen, hangers etc), soort materiaal geel goud, wit goud of zilver en ook van wat voor soort mensen onze gasten zijn kijken we wat het beste past. Soms doen we dezelfde gravering die in de ringen zit ook op een messing plaatje op het doosje of we frezen het rechtstreeks uit de deksel. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.  

 

Doosje maken

Als eerste moeten we natuurlijk hout hebben. Dat hebben we gehaald bij de lokale bomenzagerij. Prachtig soorten kersenhout uit de Betuwe maar ook noten en beukenhout met slaap.

houten-doosje-laten-maken


Het maken van het doosje is een secuur werkje en zoals zo vaak is goed gereedschap het halve werk. Een zaagtafel en verstek trimmer zijn onmisbaar evenals een set goede lijmklemmen en uiteraard tijd en geduld.

Hieronder wat actie foto's.

houten-sieraden-doosje

houten-trouwringen-doosje

 

Eindresultaat

Zie hieronder het eindresultaat. Eerst een reeks doosje voor trouwringen of andere sieraden en daaronder ook 2 voorbeelden voor verlovingsringen. Een extra plat doosje wat makkelijk meegenomen kan worden bij het ten huwelijk vragen een andere speciaal gericht op de presentatie. Kortom eindeloos veel mogelijkheden en allemaal met liefde gemaakt !

  doosje-voor-trouwringen-laten -maken

gepersonaliseerd-ringendoosje

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met Carla Dubbink van Atelier Nubiar en maak geheel vrijblijvend een afspraak over de mogelijkheden. Klik hier voor de contactgegevens

 

verlovingsring-doosje

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331