Ook het afgelopen jaar mochten we weer veel mensen ontvangen in ons Atelier en zij we druk bezig met van alles en nog wat. Schilderen, schrijven, workshops geven en we zouden bijna vergeten dat we ook nog sieraden zoals trouwringen, manchetknopen, armbanden, hangers en wat nog meer maken. Op de foto's hieronder een aantal organische trouwringen die we gemaakt hebben.

Trouwringen met oneindigheidsteken

Oneindigheid staat in de betekenis van niet-eindig tegenover het begrip eindig. Het is een begrip in de filosofie en de natuurwetenschappen. Een voorbeeld is het heelal, waarover wordt gezegd dat het oneindig is. In de wis- en natuurkunde heeft oneindig een min of meer kwantitatieve betekenis en wordt als symbool voor oneindig een lemniscaat (∞) gebruikt.
(bron: Wikipedia)

organische_trouwringen_met_ingefreesd_infinity_teken

Trouwringen van zilver en goud

  natuurlijke_trouwringen_laten_maken

organische_trouwringen_met_zilveren_binnenring_gouden_buitenring

Trouwringen met ingelegd goud

Intarsia is een vorm van inlegwerk in hout, tegenwoordig vaak verward met “opgelegd” fineer. Deze oppervlaktetechniek kenmerkt zich doordat de ingelegde materialen in een massief vlak verwerkt zijn. Er wordt daartoe eerst materiaal uit het vlak verwijderd dat vervolgens ingelegd wordt met hout, (edel)steen of (edel)metaal zoals goud en zilver. Door schuren en/of slijpen wordt daarna het oppervlak gladgemaakt.
(bron: Wikipedia)

organische_trouwringen_van_goud_zilver_en_ingelegd_goud

Interesse gekregen?

Zelf ook trouwringen komen laten maken? Neem contact op met Carla Dubbink van Atelier Nubiar voor een vrijblijvende afspraak.  

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331