Dit keer mochten wij van oude trouwringen deze prachtige nieuwe ring maken. De oude ringen zijn gesmolten en hiervan is een plaatje en strookje gesmeed en gewalst vervolgens is de boom getekend en is deze uit het gouden plaatje gezaagd. De ring is ter nagedachtenis van de ouders en oma.  We hopen dat deze ring iedere keer als je er naar kijkt fijne en mooie herinneringen mag geven. 

 

 

De boom


De boom is een bijzonder iets. Ze produceert zuurstof. Straalt kracht uit en wordt zeer oud. Haar hout zorgt voor huisvesting en zorgt voor warmte.  Kortom het is niet voor niets dat de boom in diverse religies en verhalen een zeer belangrijke rol speelt.

 

 

Zie hieronder bijvoorbeeld ook het logo van het tropenmuseum een boom met mensen: 

De wereldboom (noorse mythologie)


Yggdrasil is de wereld- en kennisboom, het symbool van de eindeloos vertakte vorm van dat wat is. Tegelijk draagt en verbindt hij de werelden als wereldas (axis mundi).  Deze toont tegelijk de weg naar het hogere, de weg die de sjamaan volgt om in het gebied  van goden en geesten te komen. Hij reikt van de onderwereld dwars door de mensenwereld  naar de wereld van goden en helden.

bron: wikipedia

 

Laten maken


Ook interesse om een herinneringssieraad of gedenksieraad te laten maken? Maak gerust een afspraak met Carla Dubbink. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. Wij nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en zoals gezegd gastvrijheid staat bij ons voorop. Ieder sieraad begint met een verhaal en meestal met koffie en thee.

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331