Gouden boeddha hanger

Deze bijzondere gouden hanger mochten wij maken voor een klant die een herdenkingssieraad ter nagedachtenis aan haar vader wilde laten maken. De hanger is gemaakt van oude sieraden en is gegoten in brusselse aarde en daarna verder met de hand bewerkt.

Verlies van een dierbare

Het verlies van een dierbare. Woorden schieten te kort. En toch komt er een moment in het rouwproces dat je verder wilt en dat je verder moet. Voor iedereen is dat anders en voor iedereen is dat ook op een ander tijdstip. Bij atelier Nubiar zijn we dankbaar voor iedereen die bij ons zijn of haar verhaal wil delen en die we hopelijk een heel klein beetje verder kunnen helpen in zijn of haar rouwproces. Voor deze lieve klant mochten wij ter nagedachtenis aan haar vader een gouden boeddha maken. Samen hebben ze veel gereisd en van de wereld gezien maar speciale aandacht was er voor zuid oost azie en voor de boeddha. Zij wilde heel graag op die manier haar vader dicht bij haar houden. Op basis van een model wat ze zelf had meegenomen hebben we eerst een zilveren proefmodel gemaakt en later een gouden. In de voet van de boeddha hebben we later samen met onze klant er een beetje as van haar vader in opgenomen.

Verdrietig nieuws

Recent werden we geconfronteerd met verdrietig nieuws dat zij zelf is overleden en nu hebben we voor haar man een herdenkingssieraad gemaakt. De gouden boeddha is naar haar beste vriendin gegaan en krijgt zo een nieuwe betekenis. Ook voor ons en zo lopen onze levens door elkaar heen en wordt je zelf onderdeel van iemand anders leven. Hoewel wij ook verdrietig zijn, zijn we wederom dankbaar dat we ook nu weer mensen op weg mogen helpen en zo kunnen bijdragen aan het eren van dierbaren en het maken van tastbare herinneringen die opnieuw mee op reis gaan.

Zondagsboeddha

Zondagsboeddha De gebruikte boeddha is "Pang Tawai Natra" ook wel de zondagsboeddha genoemd. Nadat Boeddha zeven dagen had gemediteerd onder de Bhodi boom, liep hij zeven passen naar het noordoosten, hij keerde zich en keek voor zeven dagen lang naar de boom waaronder hij had gemediteerd, zonder met zijn ogen te knipperen. De Boeddha werd zich bewust van het leiden van alle levende wezens, waaronder ook de boom. Hieronder een afbeelding met de andere boeddha's.

Zelf langskomen?

Wil je zelf langskomen om een sieraad te laten maken of om zelf een sieraad te komen maken? Maak gerust en geheel vrijblijvend een afspraak met Carla Dubbink van Atelier Nubiar en kom vertellen over jouw dierbaren en over hoe we je kunnen helpen.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331