Zoals eigenlijk bij alle keuzes moet je in de eerste plaats goed luisteren naar je eigen hart en ziel. Wat is voor jou belangrijk en waar voel je je gelukkig bij. Daarbij moet je vooral ook naar je geliefde en ook kijken wat bij haar of bij hem past en waar zij of hij gelukkig van wordt en hoe laat je, je geliefde zich bijzonder voelen. Ongetwijfeld heb je al rondgekeken op het internet en heb je gezien dat er talloze verlovingsringen te koop zijn. Kant en klaar, op maat gemaakt en in ontelbare maten, soorten en voorzien van exotische stenen en ook in allerlei prijsklassen. Als je zelf goed voor ogen hebt wat je wilt en je weet waar je partner ook gelukkig van wordt dan is een keuze denken wij snel gemaakt en was je vermoedelijk niet op deze pagina terecht gekomen. Je bent op zoek naar het antwoord op de vraag "hoe laat ik mijn liefde zien" met deze ring.

Na al dat zoeken merk je soms dat jouw ring er niet bij zit en bovendien wil je vaak ook iets bijzonders, iets van jezelf geven. In dat geval kun jeoverwegen om de ring samen met de goudsmid te maken. Bij Atelier Nubiar merken wij dat mensen het geweldig vinden om zelf een stukje van deze hele bijzondere ring te maken en dat de Carla de ring verder afmaakt. Het geeft een enorme voldoening om straks een ring te kunnen geven waar je zelf aan mee hebt gewerkt. Bovendien leggen wij alles op film vast zodat je na het huwelijksaanzoek "The making of ...." kunt laten zien of het vooraf laat zien als onderdeel van het huwelijksaanzoek. We hopen dat we je een heel klein beetje hebben kunnen helpen bij deze moeilijke keuze. Wil je meer weten of advies hebben lees dan hieronder verder

 

De ijsvogelring

ijsvogel huwelijksaanzoek ring  

Deze ring hebben we samen gemaakt met iemand die heel goed wist waar zijn toekomstige vrouw van houd en helemaal gek van is: van de natuur en van vogels en wel een hele specifieke vogel: de ijsvogel. Eerst hebben we uiteraard inspiratie opgedaan en gekeken wat er allemaal is en hoe je dat kunt vormgeven. Dus heel veel plaatjes gekeken en onderzoek gedaan. 

vogel ring ijsvogel  

Daarna hebben we een aantal ontwerpen gemaakt en uit die onderwerpen is deze hierboven gekozen. Je kunt uit veel materialen kiezen bij het maken van zo'n ring. Maar ook hier geldt weer voel je je er gelukkig bij? Goud is mooi maar ook erg duur dus je kunt hem ook van zilver laten maken. Voor de drager zal het niet uitmaken want die gaat voor jouw liefde.

inspiratie voor verlovingsring

Meehelpen smeden

Kostbaarder dan goud is de liefde, tijd en zorgvuldigheid die je steekt in de dingen die je doet. Zoals het maken van een ring voor je geliefde. Je kunt op heel veel verschillende manieren mee helpen en het hoeft niet maar als je het leuk vind kun je een onderdeel van het proces zelf mee doen. Bijvoorbeeld het smeden, solderen, maken van een binnenring of graveren altijd met hulp en ondersteuning van Carla en Carla werkt de ring altijd zelf voor je af.  

verlovingsring graveren

Als je het leuk vind om de hele ring zelf te maken of samen met je geliefde ringen te komen maken kun je een workshop komen doen en dan doe je het gehele proces zelf.

hoe laat ik mijn liefde zien

Filmpje

Wij maken bij het sieraad altijd een filmpje van het ontstaan van het sieraad en als je het leuk vind dan verwerken we ook foto's van jullie jeugd en hoe je elkaar hebt leren kennen. Dat filmpje kun je dan bijvoorbeeld gebruiken bij het ten huwelijk vragen of nadat je de ring hebt gegeven zodat je geliefde kan zien hoe die bijzondere ring tot stand is gekomen en hoeveel Liefde, tijd en energie jij en wij er in hebt gestopt om deze unieke ring speciaal voor haar of hem te maken! 

handgemaakte verlovingsring

ring voor huwelijksaanzoek

Verlovingsring laten maken

Wil je zelf een verlovingsring laten maken of gewoon eens nader kennismaken met atelier Nubiar, maak dan vrijblijvend een afspraak met Carla Dubbink en dan kun je op je gemak eens kijken of je er wel of niet een goed gevoel van krijgt. Klikt het niet even goede vrienden en hopelijk ben je een hoop wijzer geworden. Klikt het wel dan gaan we samen een prachtig ring maken met mooie herinneringen voor de start van een nieuw begin in jullie leven. Maak een afspraak met Carla Dubbink  

 

huwelijksaanzoek ring

verlovingsring laten maken

verlovingsring met vogel

 

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331