Een unieke handgemaakte verlovingsring van zilver ligt te wachten op jullie liefde.

De verlovingsring

De prachtige zilveren verlovingsring ligt te wachten op een knappe prins die zijn elfje te huwelijk wil vragen. Met liefde zijn een takje met enkele blaadjes gebogen in de vorm van een ring. Met een prachtig smaragdgroene Swarovski kristal tussen de blaadjes om het af te maken. er is een exemplaar beschikbaar in ringmaat 18.     

Doosje

Dit doosje is net als de ring volledig met de hand gemaakt in Atelier Nubiar. na het uitfrezen is het doosje met de hand geveild en geschuurd en in de lak gezet en voorzien van de scharnieren en met de hand beschilderd speciaal voor deze ring.       

Bestellen of zelf een ring ontwerpen.

Wilt u deze ring bestellen. Let op alleen dit exemplaar is aanwezig. stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van elfen-verlovingsring-18.  De ring kost 175 euro inclusief het doosje en exclusief verzendkosten. Let op er is dus maar een exemplaar beschikbaar!

Uiteraard kunt u een soortgelijke ring laten maken of zelf een verlovingsring komen maken samen met Carla Dubbink. Neem dan contact op voor een nadere afspraak. Zie hier voor de contactgegevens.

 
Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331