Ruimtelijke objecten

Ruimtelijke objecten

 • Een soepterrine van meer dan 100 jaar oud. Teveel herrinneringen om weg te gooien, te kapot om er nog wat mee te kunnen doen. Samen met nog enkele oude porceleinen poppetjes is de dansende soepterrine geboren en gaat deze verder als dansvloer. Sluit je ogen en waan je in een sprookje !.

 • De Mandala (Sanskriet: मण्डल voor cirkel) is een generieke term uit de Tibetaanse kunst en het Tibetaans boeddhisme voor een plan, kaart of geometrisch patroon dat metafysisch of symbolisch de kosmos uitbeeldt. Het concept heeft een hindoeïstische oorsprong, maar wordt ook veel in het Tibetaans boeddhisme gebruikt.   Een bijzondere vorm is de zandmandala die, omgeven met rituele ceremonies, wekenlang tot in minutieus detail wordt vervaardigd met kleine korreltjes zand, waarna het later weer ceremonieel wordt vernietigd en aan de natuur (stromend water) wordt teruggegeven.

  (ontleend aan wikipedia)

 • Uit het project scherven brengen geluk. Veel porselein / aardewerk wordt afgedankt als er een scheur inzit of als het uit de mode raakt. Uit de samengeraapte restanten heb ik weer iets nieuws opgebouwd met veel facetten en vooral veel geschiedenis en als je goed kijkt zie je soms jezelf gespiegeld in deze geschiedenis.

 • Schilderijen

  amy_winhouse     

   

  bekijk meer schilderijen..

  Prentenboeken

       

   

  bekijk meer prentenboeken.

  Fotografie Tiel e.o.

   

  Bekijk meer fotografie Tiel e.o.

  Ruimtelijke objecten

  sneeuwitje-7-dwergen

   

  bekijk meer ruimtelijke objecten..

  Fotografie inspiratie

  ...
 • Een fotolijst bezet met de scherven van de kopjes die op de foto's staan. 

 • Een sprookjes soepterrine met sneeuwitje en de zeven dwergen op een antieke soepterrine voor een unieke maaltijd of zomaar om neer te zetten en even snel weg te dromen.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331