Kleurrijke schilderijen

Kleurrijke schilderijen

Carla houd van vrolijkheid en van het leven en ook van schilderijen met kleur.  Hieronder ziet u enkele voorbeelden welke gemaakt zijn in ons atelier te Tiel 

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een afspraak maken klik dan hier voor de contactgegevens of lees eerst meer over Goudsmid Carla Dubbink

 • De gelukplukster, schilderij zomaar zin om met felle kleuren te schilderen. Het geluk gevonden ! 

   

   

  geluk plukster schilderij

  klavertje vier schilderij

 • Deze week de schilderende goudsmid

  Tussen al dat goudsmeden door is Carla ook nog druk bezig met schilderen of beter gezegd vooral bezig te experimenteren daarom hier een aantal schilderijen die ze de afgelopen tijd tussendoor heeft gemaakt.

 • Carla Dubbink exposeert van 23 juni t/m 31 juli 2017 bij Galerie Streetscape te Castricum.  Er zijn schilderen en sieraden te zijn. Het thema is de magie van rond.

  u kunt galerie Streetscape vinden aan de Dorpsstraat 7, 1901 EH Castricum

   

 • Wordt ook wel Hamsa genoemd en is vernoemd naar de dochter van Mohammed en in het christelijke geloof de hand van Maria en in het joodse geloof wordt het ook wel de hand van Miriam genoemd. Het is een rechterhand met daarin een oog afgebeeld en zou bescherming geven tegen het 'boze oog'. De vorm wordt vaak gebruikt in sieraden en ook als muurschildering of deurklopper.

 • In opdracht gemaakt 2 schilderijen die bij elkaar horen. Een met de hand van Fatima wat volgens velen een beschermende kracht zou hebben en de Nazar die zou beschermen tegen het boze oog.  Canvas Doek 70x70.

 • Dit schilderij van de Liefdesboom is ontstaan naar aanleiding van de familiehanger die we hebben gemaakt. Op de verpakking hadden we een familie(stam)boom geschilderd. Daardoor geinspireerd ging Carla aan de slag en stond er al snel een boom op het doek, de blaadjes werden hartjes en de kleuren staan voor alle facetten in de liefde. rood staat voor hartstochtelijke liefde en passie,

 •  

  Bij atelier Nubiar proberen we de mensen gelukkig te maken en dat thema wilde ik graag een keer in wat schilderijen verwerken met vrolijke kleuren. Daarom hier een aantal schilderijen gebaseerd op gelukspoppetjes. Gelukspoppetjes of talismannen komen in veel landen voor. In deze herkent u vast de russische elementen van de matroesjka. De houten pop met daarin weer veel andere poppetjes. Deze matroesjka zijn geinspireerd door japanse en/of chinese gelukspoppetjes en waren destijds gemaakt als kinderspeelgoed. U ziet de volgende schilderen Geluksbloemen, Gelukvogel en de Gelukshoed.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331