Afscheid nemen van een collega. Wellicht heb je jarenlang met elkaar samen gewerkt of misschien maar heel kort. Jullie paden scheiden elkaar. Je hebt samen dingen tot stand gebracht, je hebt van elkaar geleerd, misschien ben je vrienden geworden of zelfs geliefden. Een ieder gaat verder met zijn reis door dit leven. Wat past er dan beter dan samen een tastbare herinnering te maken en samen een laatste project samen te doen bij Atelier Nubiar ! 

Nubiar Cadeaubon

Cadeaubon afscheid collega  Met de Nubiar Cadeaubon geeft u een uniek cadeau. U kunt de bon voor 1 of voor 2 personen aanschaffen. Dat is leuk dan kan de partner of die beste oud-collega ook meegaan. Betrokkene of u samen gaat niet alleen een prachtig sieraad maken maar u gaat ook een prachtige herinnering maken. U gaat samen nog een keer aan de slag om een tastbare herinnering te maken die u de rest van u leven bij u kunt dragen. Daarnaast maakt Nubiar daar ook een film van die later wordt toegezonden zodat u die onvergetelijke momenten  ook na 50 jaar nog eens terug kunt zien. Indien u wenst kunnen we daar ook nog de foto's / filmpjes van uw werk in verwerken. Kortom een echt uniek en waardig afscheidscadeau. 

Collega

Collega's zijn van alle tijden. Alleen is er wel heel veel veranderd en zal er ook nog heel gaan veranderen. Voorheen was er kinderarbeid en straks heeft u misschien een robot als collega. Een paar foto's uit de oude doos voor wat sfeer impressies van collega's uit vervlogen tijden maar ook uit de tegenwoordige tijd.

collega-afscheid   afscheid-nemen-collega   afscheidscadeau-werknemer

afscheid-collega

 

Meer weten?

U heeft al een cadeaubon voor een workshop afscheidscadeau maken voor 1 persoon vanaf 100 euro en voor 2 personen vanaf 150 euro. Inclusief filmpje, hapjes en materiaal. De workshop duurt circa 3 uur. Heeft u vragen of wilt u gewoon eens kennismaken neem dan contact op met Carla Dubbink Atelier Nubiar.

  workshop-tiel

  workshop-edelsmid-tiel

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331