voorbeeld workshop zilveren ring maken tiel gelderland betuwe

Workshop edelsmeden voor 2 personen. Ook nu weer mochten we 2 enthousiaste en prachtige mensen ontvangen. De een heeft een ring gemaakt met het oneindigheidsteken en de andere ring met een veer. Doordat we maar met 2 mensen bezig zijn kunnen we op deze manier maximale persoonlijke aandacht geven en kand de cursist ook echt alles zelf kan doen. Ook de hapjes en drankjes storen niet want die worden door de man des huizes geserveerd.

 

Oneindigheids symbool

oneindigheids symbool lemniscaat Oneindigheid is een begrip in de filosofie en de natuurwetenschappen. Oneindig staat daar in de betekenis van niet-eindig tegenover het begrip eindig (zie daarvoor ook universum). In de wis- en natuurkunde heeft oneindig een min of meer kwantitatieve betekenis en wordt als symbool voor oneindig een lemniscaat gebruikt (ongeveer een liggende acht)  workshop edelsmeden   zilveren ring met oneindigheids symbool

Betekenis van de veer

vleugel sieraad ring  symbool ring De veer maakt in de eerste plaats natuurlijk deel uit van een vleugel en ontleent alleen daaraan al zijn kracht. Maar de veer heeft vele volken geinspireerd. Bij de indianen verwerking van de veren in een tooi maar ook in de dromenvangers spelen zij een belangrijke rol. Voor de indianen worden de veren geassocieerd met het de heilge geest en de voorouders en de wind. Voor de egyptenaren was er de veer van Maat of de veer van de waarheid. Je hart werd na je dood gewogen en als het zwaarder was als de veer dan mocht je niet door en als het even zwaar of lichter was mocht je na het hiernamaals.

symbool veer in sieraad ring   zelf zilveren ring maken

 

Nieuwsgierig geworden?

Zelf ook nieuwsgierig geworden? maak dan een afspraak en kom zelf eens langs! of lees verder over de Workshops van atelier Nubiar

Bekijk meer foto's

workshop voor 2 personen   
 
workshop zilveren ring maken
workshop zilversmeden
Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331