Sedert enige tijd kun je bij Nubiar ook zelf je eigen trouwringen maken. Hierboven zie je weer een prachtig paar ringen die door Pieter en Josette zijn bedacht en ze zelf hebben uitgevoerd. Je kunt er voor kiezen om ze helemaal zelf te maken of voor een deel te maken, net wat jij wilt. Goudsmid Carla Dubbink helpt je met alles en jullie zijn altijd met zijn twee dus niet met andere mensen erbij.

 

Samen goud of zilver smeden

Eigenlijk is de workshop hetzelfde als je relatie en/of huwelijk. Je werkt ieder aan je eigen sieraad en als het tegenzit help je elkaar of helpt Carla. Je leert nieuwe dingen als goud of zilver zagen, je werkt met vuur en zoekt de grenzen van je kunnen op. Net zo lang tot je een prachtig resultaat hebt. Breng je ze daarna bij elkaar dan wordt het nog mooier en maak je het compleet.

samen trouwringen maken

 

workshop trouwringen maken

Thema's en patronen

zelf je relatieringen maken

Zoveel mensen als er zijn zoveel soorten trouwringen er ook zijn. Iedere keer komen er nieuwe variaties op bestaande thema's of geheel nieuwe dingen komen tot stand. Vaak is de natuur met zijn organische vormen en patronen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zo ook deze keer. Dit ontwerp is geinspireerd op golven. 

inspiratie voor je eigen trouwringen

 

 

Zelf je trouwring of relatiering komen maken?

Heb je zelf ook zin gekregen om trouwringen of relatieringen te komen maken bij atelier Nubiar in Tiel. Maak dan een afspraak met Carla Dubbink of lees hier meer over de workshop trouwringen of relatieringen maken  

je eigen trouwringen maken

zelf je trouwring maken

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331