Het grappige is dat we eigenlijk alleen maar prive workshops hebben en dat we met maximaal 2 en bij hele hoge uitzondering met 3 personen aan de slag gaan. Het gaat over onze gasten die niet alleen een sieraad kado willen doen maar die vooral samen een mooie herinnering willen maken: Moeder en dochter, Oma en kleindochter, 2 of 3 Vriendinnen, 2 zussen, Moeder en zoon, man en vrouw, enzovoort.

In onze workshops rondom het edelsmeden draait het daarnaast om persoonlijke begeleiding, echt alles zelf doen en dingen leren over het vak van goudsmid. Het resultaat is niet alleen het sieraad maar ook de herinnering die u mee naar huis neemt en hopelijk in uw hart sluit.

Wij hopen dan ook dat iedere keer als u naar het sieraad kijkt, denkt aan die fijne momenten die u met elkaar heeft beleefd. Dat zijn voor ons en we hopen ook voor u de allermooiste sieraden. Om die reden zijn al onze workshops dan ook prive workshops waar we alle aandacht aan u, het proces en het sieraad kunnen besteden. Achteraf kunt u een ander nog terugkijken op het filmpje wat we van de workshop hebben gemaakt.

Interesse in een van onze Workshops?

Ook interesse in een van onze prive workshops edelsmeden maak dan een afspraak met Carla Dubbink van Atelier Nubiar te Tiel, gelegen in de Betuwe te Gelderland. Een workshop is tevens goed te combineren met een bezoek aan Nijmegen, Den Bosch, Utrecht of Arnhem. Dankzij de zeer centrale ligging bent u in zeer korte tijd in een van deze steden alwaar u heerlijk kunt eten of shoppen.

prive workshop edelsmeden atelier nubiar tiel

prive workshop edelsmeden tiel

workshop 2 vriendinnen

workshop edelsmeden

workshop nijmegen

prive workshop edelsmeden tiel

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331