Workshop vader en dochter

In deze workshop gaan jullie (vader en dochter) zelf een eenvoudige zilveren ring ontwerpen en vervolgens ook zelf maken. Zie hieronder de eindresultaten van een workshop voor vader en dochter welke enige tijd geleden hebben gedaan.

Vader & Dochter

Hoewel we al een groot aantal jaar workshops geven hebben we laatst voor het eerst een vader en dochter op bezoek gehad. Meestal zien we moeders met dochters en we hebben moeders met zonen gehad en zelf al een man met zijn schoonmoeder!

Heel erg leuk en vooral veel tijd voor elkaar en samen iets maken. Een aandenken of misschien belangrijker je maakt samen een mooie herinnering. Voordeel bij Nubiar is uiteraard dat je ook alleen met z'n tweeen bent en je dus ook alle tijd hebt en krijgt om een prachtig sieraad te maken maar ook om heerlijk samen te praten en bij elkaar te zijn. 

Ringen uit workshop vader en dochter

Ringen gemaakt in workshop atelier Nubiar

 

Eenvoudig maar uitdagend

Deze keer hebben we 2 strakke ringen gemaakt zonder bewerkingen. Klinkt heel makkelijk maar de uitdaging zit in het zeer secuur werken. Omdat alles strak is iedere afwijking en oneffenheid er 1 teveel.

kortom heel rustig en netjes werken. Maar je hebt het al gezien aan het eindresultaat ze hebben het fantastisch gedaan

  Solderen bij workshop vader en dochter

ringen uit workshop ruwe vorm

polijsten ruwe ring

  

Zelf een workshop doen?

Kortom wil jij met je vader of met je dochter of zoon komen?  Maak vrijblijvend een afspraak met Carla Dubbink van Atelier Nubiar en kom zelf ervaren hoe het is om samen iets prachtigs te maken ! 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar is tijdelijk gesloten. Carla neemt tot eind van het jaar 2024, geen opdrachten aan en geeft geen workshops i.v.m. herstel gebroken schouder. 

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331