Als je er van houdt om samen dingen te doen of te maken dan is deze workshop ideaal. Samen met Carla ga je je eigen trouwringen maken.

Je eigen trouwringen maken?

Het klikt heel moeilijk maar het valt best mee. Het is natuurlijk niet zo klaar en je bent inderdaad een tijdje bezig afhankelijk van het materiaal en het ontwerp wat jullie bedacht hebben. Werken met zilver of goud is heel leuk om te doen en je wordt door Carla stap stap door het hele proces heen geloodst. We gaan net zo lang door tot we tevreden zijn. Als je dat wilt maakt Carla ze af voor je. Kortom je eigen trouwringen maken echt een leuke ervaring !   

Samen trouwringen maken

Lekker samen bezig zijn, kleine probleempjes oplossen, nieuwe dingen leren, elkaar uitdagen en vooral samen veel plezier hebben. In een ontspannen sfeer leer je elkaar weer op een andere manier kennen. Op deze manier krijgen je trouwringen echt extra waarde. Natuurlijk dat stukje edelmetaal. Maar alleen jullie twee weten welke energie erin zit om die ringen te smeden en hoe ze door jullie samen zijn gemaakt een herinnering die je iedere dag om je vinger kunt dragen maar vooral in je hart kunt dragen. Van het hele proces van het maken we ook een filmpje wat je te zien krijgt als je de ringen komt ophalen zodat je later e.e.a. nog eens opnieuw kunt beleven!  

ook trouwringen (laten)maken?

Wil je ook zelf je trouwringen komen maken? klik dan hier voor de workshop zelf trouwringen maken of klik hier voor de algemene werkwijze van Atelier Nubiar als je ze misschien toch liever wilt laten maken.  
Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331