oktober 2021:  I.v.m. de grote drukte in onze agenda en het aantal opdrachten worden er voorlopig uitsluitend prive workshops of workshops gegeven voor 2 personen. Zodra wij weer workshops voor meer personen geven dan zullen we dat hier melden. Voor meer informatie over de prive workshops en workshops voor 2 personen kunt u hier klikken. Onze excuses voor het ongemak. 

=================================================================================================================

 

Ons Atelier Nubiar in Tiel breidt uit, dat wil zeggen; dat u voortaan ook één van onze workshops met 3 of 4 personen kunt volgen. Dat is dan ook echt wel het maximum, omdat wij anders menen dat wij u onvoldoende kwaliteit en begeleiding kunnen bieden. Wij hebben in ons Atelier aan huis zelf een extra werkbank gemaakt voor 2 personen, zodat we in totaal 4 werkplekken hebben, welke volledig zijn uitgerust met alle benodigde gereedschap en ruimte om goed te kunnen werken.

Workshop bij Atelier Nubiar

Gezellige workshops waar je alles zelf kunt doen en geholpen wordt als je niet alles zelf wilt of kunt doen. workshop-3-personen-in-atelier-aan-huis  ons atelier aan huis.

Altijd samen met je eigen vrienden, vriendinnen of familie, omdat onze workshops speciaal in overleg met jullie georganiseerd worden. Carla zorgt voor de begeleiding en Aart zorgt voor de catering, zodat je heerlijk kunt genieten van het smeden, van elkaar en van een verzorgde ochtend of middag. Uiteraard zorgen we ervoor dat je achteraf een film krijgt van de workshop, zodat je nog eens lekker kunt nagenieten. 

Soorten workshops 

Voor groepen van 3 of 4 personen doen we vaak een zilveren ring of een zilveren hanger maken of een combinatie van deze 2.  In deze workshop maakt u zelf een eenvoudig ontwerp en werkt u dit zelf onder begeleiding uit. Zie hiervoor de links workshop zilveren ring maken of workshop zilveren hanger maken

workshop-voor-3-personen-zilveren-ring-maken   workshop-voor-3-personen-zilveren-hanger-maken

Wilt u wel een keer met goud aan de slag of wilt u een ring maken met een edelsteen erin, maak dan eerst een vrijblijvende afspraak met Carla Dubbink. 

 

Afspraak maken?

Zin gekregen om aan de slag te gaan? Maak snel een afspraak met Carla Dubbink en plan samen een leuke workshop of kom eerst eens langs om te overleggen of gewoon kennis te maken.

We horen graag van je ! Contactgegevens

 

Overige workshops

De overige workshops lenen zich niet of minder goed voor een workshop met 3 of 4 personen uiteraard kunnen we in overleg altijd kijken wat er mogelijk is. We vinden het dan fijn als we van te voren eerst een afspraak maken om te kijken wat en hoe we dat gaan doen.

kijk hier naar onze andere workshops.

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331