Schilderij Carla Dubbink geselecteerd door vakjury voor tentoonstelling Prinses Máxima

Tentoonstelling Prinses Máxima (in het CODA te arnhem) 
14 februari t/m 9 mei 2010

Nog nooit is in Nederland een tentoonstelling geweest die alleen bestaat uit geschilderde portretten van Prinses Máxima. CODA Museum in 'Koninklijk Apeldoorn', beleeft die primeur met de expositie van de beste 200 inzendingen van de 21e Atelier Schilderwedstrijd voor amateurschilders. 

 

Vakjury en publieksprijs
Een vakjury bestaande uit: Tiest Simons (voorzitter), Ans Markus (erejurylid), Rem de Boer en Ives de Roo zal uit alle inzendingen de werken kiezen die in het museum geëxposeerd zullen worden. Alle genomineerden dingen mee naar de prestigieuze Atelier Artist Award (een bronzen beeld van Rob Houdijk) en schilderspakketten t.w.v. € 250.

Het publiek kan tot en met 4 april een stem uitbrengen op één van de 200 schilderijen en daarmee een Vorstelijk Verblijf winnen (2 overnachtingen incl. ontbijt + 1 driegangendiner) voor twee personen ter waarde van € 329 in Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren. Dit kan via stemformulieren in de tentoonstelling en vanaf 21 februari digitaal via de CODA website. Zowel de winnaar van dit Vorstelijke Verblijf als de maker van het winnende schilderij zullen tijdens het Museumweekend van 11 en 12 april 2010 gehuldigd worden en hun prijs in ontvangst nemen.

 

  Prinses Maxima delfts blauw    Prinses maxima schilderij

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331