Schilderij

Schilderij

Als we even niet bezig zijn met goudsmeden dan wordt er geschilderd.  Indien meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact op of het schilderij nog te koop is of wellicht wilt u een schilderij laten maken
 
Wilt u vrijblijvend meer informatie of een afspraak maken klik dan hier voor de contactgegevens of lees eerst meer over Goudsmid Carla Dubbink
 • Het bericht dat Amy Winehouse op 27 jarige leeftijd er niet meer is liet mij niet los. Ze bleef spoken in mijn hoofd en na veel over haar te hebben gelezen besloot ik haar te schilderen. 

 • Anna uit Tiel
  We schrijven 1650 in Tiel. Anna heeft net plaatsgenomen op een bank in de tuin van de herberg den Gouden Ojevaar en opent een pakje. Tot haar verbazing ziet zij een zilveren hanger met een rode steen en 2 klimop blaadjes en een kleine glimmende steen..........

 • De gelukplukster, schilderij zomaar zin om met felle kleuren te schilderen. Het geluk gevonden ! 

   

   

  geluk plukster schilderij

  klavertje vier schilderij

 • Naar aanleiding van een workshop bij een collega in Tiel ervaring opgedaan met mixed media. Het gebruik van verschillende zaken zoals foto's, textiel en acrylverf in dit geval. Op de achtergrond zie je een echo van een ongeboren kind en in de voorgrond een geboren baby.

  de kwetsbare mens

 • Deze week de schilderende goudsmid

  Tussen al dat goudsmeden door is Carla ook nog druk bezig met schilderen of beter gezegd vooral bezig te experimenteren daarom hier een aantal schilderijen die ze de afgelopen tijd tussendoor heeft gemaakt.

 • Elfje geniet van avondrood, olieverf op doek 80x80cm

 • Soms heb hulp nodig uit onverwacht hoek, iemand die er voor je is, iemand die voor je vecht als je zelf even niet meer kunt. Naar een bestaand werk. Olieverf op doek 100 x 100cm 2009

 • Carla Dubbink exposeert van 23 juni t/m 31 juli 2017 bij Galerie Streetscape te Castricum.  Er zijn schilderen en sieraden te zijn. Het thema is de magie van rond.

  u kunt galerie Streetscape vinden aan de Dorpsstraat 7, 1901 EH Castricum

   

 • Dit schilderij is geinspireerd op de stijl van Gustave Klimt en symboliseert de zelfbewuste vrouw die haar eigen weg kiest maar daarbij luistert en hoort wat anderen haar vertellen. Zij kiest daaruit de waardvolle adviezen en neemt die mee op de weg naar haar toekomst. Naast het schilderij zelf zijn er diverse filters losgelaten op de foto's waarvan u hieronder de resultaten ziet.

 • In opdracht gemaakt 2 schilderijen die bij elkaar horen. Een met de hand van Fatima wat volgens velen een beschermende kracht zou hebben en de Nazar die zou beschermen tegen het boze oog.  Canvas Doek 70x70.

 • Een ontmoeting tussen onschuld en kwaad. Hoe zal het aflopen? Dit schilderij is naar een digitaal kunstwerk gemaakt.

 • Vaak vragen mensen hoe ik op een bepaald idee kom. Vaak is het er gewoon een af en toe moet je eerst veel studie verrichten voordat je tot een goed idee komt. En heel heel soms krijg je een idee van een muze of een elf. Voor die laatste categorie heb ik dit schilderij gemaakt.

   

 • Schilderij van een jonge vrouw zittend op de grond. Olieverf op doek 70x100 cm.

 • Iedere keer schrijf je een nieuw verhaal in je eigen leven, hoofdstuk voor hoofdstuk, jouw levensverhaal, Vreugde, Liefde, verdriet, ontreddering, succes, levensvragen, geloof,  kracht, een band, jouw kind, jouw kinderen, een licht in je ziel, in onze zielen. Iedere keer sluit je af en begin je opnieuw, je leert, je ontdekt, jouw leven, jou werk, jouw levenswerk.........

 • Dit schilderij van de Liefdesboom is ontstaan naar aanleiding van de familiehanger die we hebben gemaakt. Op de verpakking hadden we een familie(stam)boom geschilderd. Daardoor geinspireerd ging Carla aan de slag en stond er al snel een boom op het doek, de blaadjes werden hartjes en de kleuren staan voor alle facetten in de liefde. rood staat voor hartstochtelijke liefde en passie,

 • Olieverf op doek 80cm x 60cm 2008

 • Nubië
  Tegenwoordig is Nubië een gebied in het zuiden van Egypte en in het noorden van Soedan. In oude tijden was het echter een onafhankelijk koninkrijk en vazalstaat van Egypte.

 • Op weg naar......olieverf op doek 80cm x 100cm  2009

 • Fotografie Tiel e.o.

   

  Bekijk meer fotografie Tiel e.o.

  Ruimtelijke objecten

  sneeuwitje-7-dwergen

   

  bekijk meer ruimtelijke objecten..

  Schilderijen

  amy_winhouse

   

  bekijk meer schilderijen..

  Fotografie inspiratie

   

  Bekijk meer Fotografie inspiratie

  Geschiedenis van..

   

  ...
 • Schilderij Carla Dubbink geselecteerd door vakjury voor tentoonstelling Prinses Máxima

  Tentoonstelling Prinses Máxima (in het CODA te arnhem) 
  14 februari t/m 9 mei 2010

  Nog nooit is in Nederland een tentoonstelling geweest die alleen bestaat uit geschilderde portretten van Prinses Máxima. CODA Museum in 'Koninklijk Apeldoorn', beleeft die primeur met de expositie van de beste 200 inzendingen van de 21e Atelier Schilderwedstrijd voor amateurschilders. 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331