Atelier Nubiar, Carla Dubbink 

Exposeert tijdens de kunst10daagse in het vredeskerkje in Bergen aan Zee (zonekleur Marine en Locatie nummer 2)  samen met 2 andere kunstenaressen. 

 

Vredeskerkje Bergen aan Zee

Het Vredeskerkje in Bergen aan Zee vormt al vanaf de oprichting in 1918 het religieuze-, maatschappelijke- en culturele middelpunt van het dorp. Gelegen in een beschermd natuurgebied vormt het een geliefde lokatie voor het sluiten van huwelijken, maar ook voor het houden van uitvaartceremonies. De laatste jaren is het kerkje tevens een belangrijk concertpodium voor de omgeving van Bergen geworden. klik op de link om meer te leren over het https://vredeskerkje.nl/

Carla Dubbink heeft voor deze gelegenheid een schilderij gemaakt van het vredeskerkje wat per opbod verkocht zal worden.  De opbrengst komt ten goede aan het vredeskerkje.  Haast u want de veiling sluit 29 oktober en het huidige bod (22-10-2023 17.00) staat op 450 euro ! 

  

 

Maar u kunt ook op een andere manier sponsoren. Bezoek hiervoor ook de website van het https://www.vredeskerkje.nl 

 

De Kunst10Daagse Bergen – Bergen aan Zee

De Kunst10Daagse (K10D) is een evenement waarbij ruim 300 kunstenaars exposeren op ongeveer 160 verschillende locaties in het lommerrijke kunstenaarsdorp Bergen en in het stranddorp Bergen aan Zee in Noord-Holland. Traditioneel vindt dit culturele festival plaats in de maand oktober. De K10D is breed geprogrammeerd met een artistiek en toegankelijk palet van schilderkunst, beeldhouwwerk, installaties, fotografie, etsen en keramiek. Een fototentoonstelling rondom het prachtige, bosrijke Landgoed Het Hof in Bergen maakt onderdeel uit van de K10D. De Kunst10Daagse is een gratis toegankelijk kunstevenement, uniek in zijn soort en omvang.  (bron: site van de kunst10daagse www.kunst10daagse.nl) .

 

 

 

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331