Bij atelier Nubiar kun je zowel sieraden laten maken van (oud) goud en/of zilver maar kun je ook zelf sieraden komen maken in een workshop. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een sieraad samen met goudsmid Carla te maken.

Bijzondere momenten vragen om unieke en persoonlijke cadeaus die je een leven lang bij blijven. Wij willen die graag samen met u maken. U kunt ze laten maken maar soms net zo leuk u kunt zo ook zelf komen maken of ook heel leuk u kunt degene die het krijgt het zelf komen laten maken. Omdat atelier Nubiar zich uitsluitend bezig houdt met het maken van unieke en persoonlijke sieraden zijn er dus heel veel mogelijkheden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak, kom kennis maken met een kop koffie en thee en vertel ons uw verhaal.

Laten maken

Wil je een sieraad laten maken door ons? Kom dan langs en dan kijken we naar de (on)mogelijkheden. We gaan natuurlijk eerst kijken naar wat je wilt laten maken en waarom. Daarna gaan we uiteraard ook kijken naar het budget. Want een sieraad moet niet alleen mooi zijn het is ook fijn als het binnen je budget past. Toveren kunnen we niet, maar creatief zijn we wel. Soms kunnen we werken met andere materialen, soms met dunnere uitvoeringen. De keuze is in alle gevallen aan jou.

ring_laten_maken

armband_laten_maken

Komen we er niet uit? geen enkel probleem. Hopelijk hebben we dan alletwee weer wat opgestoken en kan het je helpen bij toekomstige keuzes of opdrachten. Een tevreden klant is voor ons niet altijd een klant die iets bij ons laat maken, maar iemand die we weer verder op weg hebben kunnen helpen. Komen we er samen uit dan gaan we een prachtig sieraad maken en dan zetten we na afloop graag onze stempel eronder: Met liefde gemaakt ! 

Wat kun je zoal laten maken:

Bijzondere trouwringen laten maken

Verlovingsring laten maken

Herdenkingssieraad laten maken

Sieraden laten maken 

Samen maken

Wat ook heel leuk is om het sieraad samen met Carla te maken.

sieraad_samen_maken_met_goudsmid

sieraad_laten_maken_van_oud_goud

 

Dat kan in heel veel varianten. Bijvoorbeeld het eindresultaat zelf metd e hand graveren, of een deel van de basis smeden en dat Carla de rest dan afmaakt. Je kunt ook het gehele sieraad samen met Carla maken dan wordt een soort project / cursus aangelegenheid. Afhankelijk van je wilt, hoeveel tijd je hebt kunnen we daar dan samen een planning voor maken. Je ziet het sieraad voor je eigen ontstaan en groeien. van het hele proces maken we foto's en filmen we momenten zodat degene die het sieraad krijgt ook echt kan zien dat jij hebt meegeholpen met het maken van het sieraad.

Zelf maken

Wil je zelf aan de slag? dan kan dat bij ons ook. Het zelf maken kan in veel vormen. Het kan in de vorm van een prive workshop met maximaal 2 a 3  personen of we maken het gewoon samen. Op die manier kun je nog meer van jezelf in het sieraad stoppen. Naast een gezellige middag, ochtend leer je veel over het goudsmeden, krijg je een mooi sieraad mee en achteraf nog een filmpje van de workshop zodat je nog eens kunt terugkijken.

workshop_sieraad_zelf_maken

sieraad zelf maken pons met hart

 workshop-zilveren-ring-maken

workshop-zilveren-hanger-maken

workshop-trouwringen-of-relatieringen-maken

workshop-gedenksieraad-maken

sieraden-uit-de-workshops

 

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken klik hier voor de contactgegevens !

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331