Yoga

Yoga

 • Afgelopen maanden heb ik een yogatraining bij yogaonline gevolgd, deze is gemaakt door Yoga Magazine samen met de gecertificeerde Chopra-trainer Dorien van Nieukerken. Dorien geeft ook de cursus. Dit op een hele prettige en duidelijke manier. Voor mij was het een hele bijzondere en fijne training, in totaal ongeveer 3 maanden er mee bezig geweest.

 • Olieverf op doek 80cm x 60cm 2008

 • Light Koken is een nieuw maandblad en in deze allereerste versie zijn mijn Yoga illustraties voor de zonnegroet opgenomen met de teksten van Ad van Deemen. Light koken staat elke maand vol inspiratie voor elk moment van de dag. Makkelijke en snelle recepten voor mensen die bewuster, lichter maar vooral lekker willen eten. Zie hieronder de foto's en klik op Light Koken om naar de website van Light Koken te gaan.

 • In ontwikkeling: yoga sterrenbeelden olieverf op doek 30x30cm 2009.

  gereed:
  - steenboek
  - tweelingen
  - weegschaal
  - vissen
  - stier
  - maagd

 •  
  Zoals misschien wel duidelijk is geworden, ben ik vooral bezig met het maken van dingen vaak alleen maar soms ook samen met anderen. Een goed voorbeeld hiervan is een yoga boek dat ik momenteel samen aan het maken ben met mijn yoga leraar.  Hij verzorgt de tekst en ik de illustraties. Zie hieronder enkele voorbeelden. 
   
  Bent u bezig met een (kunst)project waar we wellicht samen dingen kunnen doen, dan nodig ik je graag uit om contact op te nemen. Dan kunnen we kijken of we wat
  voor elkaar kunnen betekenen. 
   
 • Tweeluik van yoga man en vrouw, olieverf op doek.  Ieder doek is 50x50cm 2008

  Tweeluik yoga man vrouw

Gastvrijheid

Gastvrijheid

Een bijzonder sieraad maken heeft tijd nodig. Daarom begint ieder sieraad met een gesprek en natuurlijk een kopje koffie en/of thee

Werkwijze Nubiar

Werkwijze Nubiar

Wij houden van duidelijkheid en tevreden klanten daarom hebben wij ook eenvoudige maar duidelijk werkwijze.

Made in Tiel

Made in Tiel

Atelier Nubiar is gevestigd in Tiel, Stad van Flipje. Lees hier meer over deze prachtige stad en het zilveren flipje.

Sieraad en schilderij

Sieraad en schilderij

In onze filosofie hoort er bij iedere sieraad een verhaal en hoe kun je dat beter vertellen dan met beelden en geluiden.

Herdenkingssieraad

Herdenkingssieraad

Met liefde geleefd dan hoort daar ook met liefde en kracht herdenken bij. De trouwringen kunnen daarbij opnieuw een belangrijke rol spelen

Bijzondere Trouwringen

Bijzondere Trouwringen

Waarom zijn ze onze trouwringen zo bijzonder? Dat komt omdat we uw liefde erin verwerken !

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen

Soms begint liefde als een vriendschap en soms blijven vriendschappen nog sterker dan een huwelijk.

Trouwarmband

Trouwarmband

Soms heeft u niets met een trouwring en wil u gewoon wat anders. Een trouwarmband, een trouwhanger of helemaal iets anders.

Over Nubiar

Atelier waar sieraden met een verhaal met liefde voor u en uw dierbaren wordt gesmeed. Niet de commercie maar onze liefde voor elkaar is de drijfveer achter Atelier Nubiar. 

Neem contact op

Atelier Nubiar, bezoek is alleen op afspraak mogelijk

Gevestigd te Tiel

carla.dubbink@12move.nl

06-10934331